2009. 09. 02. - 06:57

Reaktivitás. Stabilitás. Pontosság. - Renault Laguna Berline

Reaktivitás. Stabilitás. Pontosság. - Renault Laguna Berline
Reaktivitás. Stabilitás. Pontosság. A Renault Lagunával a vezetés olyan, mintha repülőgépet vezetne. A kényelem és a halk működés magas szintű minőségről tanúskodnak. Tökéletes irányítás, amely lehetővé teszi, hogy Ön eddig soha nem tapasztalt érzéseket éljen át.
Tekintse meg az új Renalt Laguna Berline


A Laguna Önhöz igazodik: a Dynamique és Black Edition / GT verziókat sportos külső jellemzi, fekete első lámpamaszkokkal, fekete metál tükrökkel, légbeömlőkkel és füstölt hátsó lámpákkal. Az Expression, Privilège és Initiale verziókat elegáns orr-rész jellemzi, króm díszcsíkkal és karosszéria színű tükrökkel.

Renault Laguna Berline

Renault Laguna Berline - Reaktivitás. Stabilitás. Pontosság.


A vezetési élményt fokozza a páratlan kényelem: kifinomult rugózás, javított hangszigetelés, kiváló hőkomfort. Az új Laguna simogatóan csöndes. A harmónia és a magabiztosság világa.

 

Renault Laguna Berline hátulja

Sportos külső jellemzi az új Laguna Berline-t

 

Csúcstechnológiás fékrendszer, ABS és elektromos vészfékrásegítő, ESP és kipörgésgátló, új hidraulika és elektronika biztosítják a maximális aktív biztonságot. A passzív, ütközés elleni biztonságot adaptív frontlégzsákok, új generációs oldal- és függönylégzsákok, illetve dupla övfeszítős és erőhatárolós biztonsági övek garantálják. Az Új Laguna az Euro NCAP törésteszten a valaha mért egyik legmagasabb pontszámot érte el utas- és gyerekvédelemben.

 

Renault Laguna Berline elölről

Az új Laguna simogatóan csöndes az utakon

 

A Black Edition és GT verziók szériában kínálják a 4Control négykerék-kormányzást. A hátsó kerekek +- 3,5 fokos elektronikus vezérlésével soha nem látott kanyarstabilitás, vezetési komfort és manőverezési képesség érhető el.

 

Vezetőtér

A vezetési élményt fokozza a páratlan kényelem

 

(Forrás: renault.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.