2009. 06. 15. - 06:56

Renault Clio Campus

Renault Clio Campus
Az új Clio Campus tágas belső terének és ergonómiájának köszönhetően minden utas igényét kielégíti.
Tekintse meg a Renault Clio Campus videóját!


Az új orr-rész és a krómozott fényszóró keretek modernebb külsőt kölcsönöznek a megújult Clio Campusnak. Lekerekített vonalainak köszönhetően egyszerre dinamikus és barátságos. A Clio Campus igazi városi kisautó, mely megkönnyíti az életet: könnyen vezethető és praktikus a mindennapokban.

Városban

A Clio Campus igazi városi kisautóAz új Clio Campus tágas belső terének és ergonómiájának köszönhetően minden utas igényét kielégíti. A Dynamique verzión különös gondossággal megválasztott anyagok, a gazdag felszereltség lista és az opciók révén tovább fokozható kényelem mind növelik a komfortérzetet. Rövid és hosszú utakra is egyaránt kiváló társ.

Menet közben

Clio Campus - Könnyen vezethető és praktikus kisautóAz új Clio Campus dinamikus és megnyugtató. Kiváló úttartásának köszönhetően élvezetes vezetést nyújt. A motorok ötvözik a teljesítményt a mérsékelt fogyasztással és alacsony karbantartási költséggel: az új Clio Campus igazi hűséges partner. A biztonságról gondoskodik az ABS blokkolásgátló vészfék rásegítővel, a korszerű övrendszer, és a széria vezető és utasoldali légzsákok mellett az opcióként kapható oldallégzsákok.

Hátsó rész

Az új Clio Campus dinamikus és megnyugtatóCsomagtér

Az utasvédelem prioritást élvez a Clio családban. A Clio Campus az első kisautó volt a szegmensében, amely 4 csillagot kapott az EuroNCAP független szervezet töréstesztjén.

Az új Renault Clio Campus csomagtartója 255 liter helyet kínál, és 1037 litert lehajtott hátsó ülésekkel.

(Forrás: renault.hu)

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.