2009. 07. 23. - 06:30

Renault Mégane Grandtour - Erő és dinamizmus

Renault Mégane Grandtour - Erő és dinamizmus
Az Új Mégane Grandtour-ról sugárzik az erő és dinamizmus. Sportos vonalak, előremutató formaterv: valódi személyiség az utakon, mely rögtön felismerhető a futurisztikus hátsó lámpáiról.
Tekintse meg a Renault Mégane Grandtour videóját!


Az Új Mégane Grandtour maximális kényelmet nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak. Az első ülések széles tartományban állíthatók, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót. Hátul átlag feletti lábtér fogadja az utasokat, a magasságban állítható fejtámlákkal és a lehajtható könyöktámasszal pedig teljes a komfort.

Renault Mégane Grandtour oldalról

Az Új Mégane Grandtour-ról sugárzik az erő és dinamizmusDinamikus benzin és dízel erőforrások széles választéka, finoman hangolt futómű és szervo: a Mégane Grandtour bizonyítja, hogy egy kombi vezetése is lehet élmény!

 

Renault Mégane Grandtour menet közben

Renault Mégane Grandtour - Sportos vonalak, előremutató formaterv: valódi személyiség az utakon

 

A kétzónás automata klímával személyre szabhatja az utastér hőmérsékletét, minden elöl ülő utas beállíthatja a neki megfelelő hőmérsékletet. A 3 választható üzemmód alkalmazkodik az egyéni szükségletekhez : az Auto üzemmód a hőmérséklet kiegyensúlyozott vezérlését kínálja, a Fast vagy a Soft üzemmódokkal pedig az igényeknek megfelelően szabályozhatjuk tovább a levegőbefúvás sebességét.

 

Renault Mégane Grandtour

Renault Mégane Grandtour elegáns utazást kínál

 

A hatalmas, elől 4 állásban elektromosan nyíló üvegtető maximális világosságot és kiváló panorámát kínál, szükség esetén pedig leárnyékolható.

 

A kilométer, fogyasztás és szerviz adatok kijelzése mellett a menüben beállíthajtuk az automatikus ajtó zárást vagy az automatikus hátsó ablaktörlést tolatáskor.

 

Vezetőtér

Az Új Renault Mégane Grandtour maximális kényelmet nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak

 

Eső esetén automatikusan bekapcsolódnak az ablaktörlők, sebességük pedig változik az eső függvényében. Este vagy csökkenő fényviszonyok esetén a fényszórók automatikusan felkapcsolódnak.

 

(Forrás: renault.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.