2009. 04. 06. - 06:45

Renault Trafic - Testhossznyi előny a hétköznapi munkában

Renault Trafic - Testhossznyi előny a hétköznapi munkában
A Trafic kishaszonjármű testhossznyi előnyt ad a hétköznapi munkájában. A forma folytonos és körbeölelő, a motorok élénkek és csöndesek. A magas technológiájú, kényelmi és biztonsági felszerelései pedig személyautóhoz méltók.
Tekintse meg a Renault Trafic videóját!


A Trafic furgon egy teljes termékcsalád, amelyet az áruszállításhoz, minden szakma igényeire válaszolva alakítottunk ki.

ASR kipörgésgátlóval. Érzékeli a terhelést, ennek megfelelően kiszámítja a bekapcsolás idejét, illetve növeli az útpálya korrekciójának hatékonyságát. (opció a Generique-en és a Quickshift 6-on kívül).

 

Trafic

A Trafic kishaszonjármű testhossznyi előnyt ad a hétköznapi munkájában

 

A kerekek blokkolásgátlója, elektronikus EBV fékerőelosztóval, vészfékrásegítővel (alapfelszereltség).

 

Kérjen árajánlatot!

 

8 km/h elérésekor (központi zárral összekapcsolva). Opcióként kapható a Generique-en, alapfelszereltség a többi változaton.

 

Renault Trafic

A forma folytonos és körbeölelő, a motorok élénkek és csöndesek - Renault Trafic

 

3 gombos kulccsal, a Vision Csomag részeként, opció a Generique-en.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Opcióban vagy alapfelszereltségben a Trafic-on: vezetőoldali, utasoldali (nagy térfogatú), oldalsó mellkas, első függöny, hátsó függöny légzsákok. Ütközés esetére az utasok optimális védelméhez.

 

Belülről

A magas technológiájú, kényelmi és biztonsági felszerelései személyautóhoz méltók - Renault Trafic

 

A csipogó hangjelzés erősödik, ahogy közelítünk egy akadályhoz, ezáltal is megkönnyítve és biztonságosabbá téve a tolató manővereket. A funkció kikapcsolható a műszerfalon, ha vontatni szeretnénk (opció a Generique kivételével).

 

Műszerfal

Renault Trafic - Modern technika

 

Kérjen árajánlatot!

 

Eső és fényérzékelő érzékeli és állítja be a lámpák bekapcsolását és az ablaktörlő lapátok törlési sebességét. Praktikus az alagutakban történő közlekedésnél vagy a változó erősségű esőben. A törlési sebesség érzékenység beállítása a vezető segítségével történik.

 

[Forrás: renault.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.