2009. 04. 18. - 06:10

Roomster Scout - teret nyújt ötletei megvalósításához

Roomster Scout - teret nyújt ötletei megvalósításához
Az új Roomster Scout teret nyújt ötletei megvalósításához. Karakterisztikus külsejéről gyorsan felismerhető: a Roomster Scout az individualisták autója.
Tekintse meg a Skoda Roomster videóját!


Roomster Scout - Farmerban szeretne az irodába járni? Inkább a tábortűznél ülne, mint a hosszadalmas tárgyalásokon? Rövidebb hetekre vágyik és örökké tartó hétvégékre? Néha csak spontán kimenne a természetbe? Az új Roomster Scout teret nyújt ötletei megvalósításához. Karakterisztikus külsejéről gyorsan felismerhető: a Roomster Scout az individualisták autója.

Teret nyújt ötletei megvalósításához

Az új Roomster Scout teret nyújt ötletei megvalósításához

 

Kérjen árajánlatot!


Foglaljon helyet a kifejezetten a Scout modellekhez kifejlesztett belső kárpittal borított ülésen, és csak kövesse intuícióit. Bármit is hozzon a nap, a Roomster Scout-tal a lehető legjobban felkészülhet rá.

 

A robusztus lökhárító, a küszöbök és oldalrészek a Roomster Scout sportos jegyeit erősítik.

 

Roomster Scout

Az új Skoda Roomster Scout tervezőinek a legmodernebb technológiák és innovatív anyagok felhasználásával sikerült egy olyan járművet alkotniuk, amely kiváló passzív biztonságot nyújt az utasoknak és a többi közlekedőnek is (főképp a gyalogosoknak). Ezen felül a karosszéria fejlesztésénél előtérben állt a lehető legkisebb önsúly és a belső tér variálhatósága.

 

Benzin vagy dízel? A dízel változatban egy erőteljes 1,4 TDI PD motor várja Önt 80 LE-vel. Az 1,9-es TDI PD 105 LE-s motor optimális teljesítményt nyújt kedvező gazdaságosság mellett. A legmodernebb és leghatékonyabb égési technológia minden dízelmotorral rendelkező modellünknél természetes. Ebből kifolyólag mindkét motor szériában dízelrészecske-szűrővel van ellátva.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Skoda Roomster Scout

Az 1,6-os 16V motor 105 LE-vel a Roomster Scout legerősebb benzines modellje. Karaktere főleg azokat a vezetőket fogja lelkesíteni, akik minden vezetési helyzetben elegendő erőtartalékkal akarnak rendelkezni. Az 1,4 l 16V 86 LE-s motorral felszerelt modellek dinamikusak, és igen kedvező fogyasztással rendelkeznek.

 

 

Komfort, kényelem

Minden motorvariáció szériafelszereltségében az 5-sebességes manuális sebességváltóval rendelkezik. Ez gyors és precíz sebességváltást nyújt rövid kapcsolási úttal. A jármű belső vibrációinak és zajainak átvitele ezáltal a minimumra csökkent.

 

A 105 LE-s benzines modell kívánságra akár egy 6 sebességes Tiptronic váltóval is rendelhető, ami még gyorsabb kapcsolást és ez által optimális gyorsulást tesz lehetővé.

 

 

Kérjen árajánlatot!

 

[Forrás: skoda.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.