2009. 04. 22. - 06:28

Seat Exeo – Egyenesen előre

Seat Exeo – Egyenesen előre
A haladást azok az emberek tudják igazán elősegíteni, akik tudják magukról, kik is valójában. Kitűzik a hosszú távú célokat, megteszik az első lépéseket, bíznak az ösztöneikben és hasznosítják a múltban megszerzett tapasztalatokat. Csak akik tisztában vannak saját képességeikkel, képesek túlszárnyalni a határokat, és közben önmagukhoz is hűek maradni.
Tekintse meg a Seat Exeo videóját!


Az új SEAT EXEO-val tovább mertük tágítani a határainkat, és megtettük az első lépést egy teljesen új irányba: a jellegzetes SEAT egyéniséget csúcsminőséggel, a legkorszerűbb technológiával, kiemelkedő dinamizmussal és finom sportossággal ötvöztük egy rendkívül kifinomult modellben. Célunk az, hogy egy teljesen új kategóriát építsünk fel. Örömmel indulunk el a kiválasztott utunkon.

Kérjen árajánlatot!

Seat Exeo

Seat Exeo - Kiemelkedő dinamizmus és finom sportosság


Bármi is legyen a célja - válassza útitársul az új SEAT EXEO-t.

 

Elég egy pillantást vetni az új SEAT EXEO-ra, és azonnal megfigyelhető, hogy olyan autót sikerült megalkotni, amely egy teljesen új kategóriát hoz létre, úgy, hogy mindeközben tipikus SEAT jellegét sem adja fel.

 

Az autó külseje a SEAT márkára jellemző dizájnt testesíti meg a sportosan könnyed vonalvezetéssel, a lágy ívekkel és a rendkívül hangsúlyos sárvédőkkel, amelyek kiemelik az autó atlétikus karakterét. Markáns hűtőrácsa egyedi és jellegzetes. Az üvegfelület és a karosszéria aránya ellenállhatatlanul dinamikussá és korszerűvé teszik ezt a SEAT modellt. Lenne kedve kipróbálni?

 

Kérjen árajánlatot!

 

 

Sportosan könnyed vonalvezetés, lágy ívek és rendkívül hangsúlyos sárvédők

Seat Exeo - Sportosan könnyed vonalvezetés, lágy ívek és rendkívül hangsúlyos sárvédők

 

Amint helyet foglalt az ergonómikus kialakítású utastérben, azonnal körbeöleli Önt a tökéletesség megnyugtató érzése. A műszerfal szerves egységet alkot az ajtókárpitozással, a műszerfal válogatott anyagai, az üléshuzatok, az oszlopok és a tető kárpitozása tökéletes összhangban állnak egymással, és az ízléses karosszéria-színek széles választékával tökéletes hangulatot teremtenek a vezetéshez.

 

Seat Exeo

Seat Exeo -A tökéletesség megnyugtató érzése

 

Az új SEAT EXEO minden tiszteletet megérdemel az egyáltalán nem tolakodó eleganciájával, a természetes kifinomultságával és a finoman sportos karakterével. Olyan autó, amely tökéletesen kiegyensúlyozott. Olyan autó, amely zökkenőmentesen elviszi Önt minden egyes úticéljához. Olyan autó, amely bravúrral veszi az esetleges akadályokat.

 

Kérjen árajánlatot!

 

 

A legkorszerűbb műszaki funkciók óriási választéka, amellyel az új SEAT EXEO-t felszereltük, feledhetetlen élménnyé tesz minden utazást. Lehet, hogy Ön nem is tud ezekről a funkciókról. De ez szerintünk így is van jól. Úgy gondoljuk, hogy a klasszis minőség és diszkréció szorosan egymáshoz tartozik.

 

Tágas terek

Seat Exeo -Tágas terek

 

Az aktív és passzív biztonsági funkciók a legbiztonságosabb autóvá teszik az új SEAT EXEO-t Ön és utasai számára. A korszerű biztonsági berendezések túlnyomó része alapfelszereltséget jelent mind a három változatnál, és az óramű pontosságával illeszkednek egymáshoz. A továbbiakban megismerkedhet a világ egyik legkorszerűbb aktív és passzív biztonsági technológiájával.

 

[Forrás: seat.hu]

 


 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.