2009. 08. 04. - 06:37

Sportosság és elegancia: Mercedes E-Coupé

Sportosság és elegancia: Mercedes E-Coupé
Egy Mercedes-Benz kupét első pillantásra felismerni: összetéveszthetetlen designja rendkívüli szintézissé ötvözi a sportosságot és az eleganciát. Az új E-Coupé valamennyi részlete ezt az irányzatot követi - a kétlamellás, Mercedes-csillagos kupé-hűtőmaszktól egészen a kipufogó-csővégig.
Tekintse meg a Mercedes E-Coupé videóját!


A karakteres frontrész, az erőteljes vállvonal és az izmos far diffúzora, illetve fénydiódás lámpái tiszta dinamikát sugallnak, a B-oszlop nélküli, folyamatos, teljesen leengedhető oldalablakok pedig utolérhetetlenül elegánsak. Az újrafogalmazott „négyszemű arc" vetítőlencsés fényszóróit a nappali menetfény és a ködfényszóró kettős kerek lámpája, vagy pedig, kívánságra, fénydiódás világítóegység egészíti ki.

Mercedes E-Coupé oldalnézetből

Sportosság és elegancia: Mercedes E-Coupé


Az új E-Coupé utastere olyan vonalvezetéssel és mozgásszabadsággal győz meg, amilyet csak kevés kupé kínál e kategóriában. Az anyagok értékes hatásúak és igényesen kidolgozottak. Az ELEGANCE és az AVANTGARDE belső koncepció elegáns, kéttónusú látvány, illetve sportos kontraszt-optika között kínál választási lehetőséget. A díszítő elemeket alapfelszerelésként szálkefélt alumíniumból készítik, de kívánságra nemes fát építenek be - az ELEGANCE esetében barna diófát és délszaki fenyőt, az AVANTGARDE részére fekete tölgyfát.

 

Mercedes E-Coupé

Válassza a Mercedes E-Coupé-t!

 

Az E-Coupéból nem szívesen száll ki az ember! Annál könnyebb viszont beszállni. Az EASY-ENTRY kényelmesen elérhetővé teszi a hátsó üléseket is, hiszen a támla előredöntésekor az egész első ülés előresiklik, majd hátradöntéskor visszaáll korábbi helyzetébe. A vezető és az első utas számára már elindulás előtt érezhető az E-Coupé komfortja, mert a becsatolás megkönnyítésére önműködően kézbe adja a biztonsági övet az autó. Az öv-előreadó működtethető a középkonzolon elhelyezett kapcsolóval is.

 

Mercedes E-Coupé

Az E-Coupéból nem szívesen száll ki az ember!

 

Aligha akad még egy terület, amely olyan csúcsteljesítményekre sarkallna minket, mint az Ön biztonsága. A kimagasló védelem első mérföldköveit már az ötvenes években elhelyezték - például a biztonsági utascellával, Barényi Béla találmányával. Ez ma már csupán egyetlen eleme annak az átfogó biztonsági koncepciónak, amely közelebb visz minket a balesetmentes autózás eléréséhez.

 

Utastér

A Mercedes E-Coupé a mozgás szabadságát adja!

 


(Forrás: mercedes-benz.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.