2009. 08. 30. - 06:48

Subaru Legacy - A csendes elegancia

Subaru Legacy - A csendes elegancia

A Legacy kombi és a limousine a csendes kifinomultság atmoszféráját sugallja. Az elegánsan megformált, modern komponensek révén a formaterv is része lesz az Ön vezetési élményének.

Tekintse meg a Subaru Legacy videóját!

 

A vezetési élményt és a kényelmet az utastér komfortja és minősége mindig meghatározza, s a Legacy e téren sem okoz csalódást. Mindegy, melyik modellt választja, biztos lehet benne, hogy olyan felszereléssel érkezik, amely a legjobban megfelel az Ön életvitelének.

 

Subaru Legacy eleje

Subaru Legacy - Elegáns megjelenés

 

Mindegy, hogy munkáról vagy hobbiról van-e szó, a Legacy mindenre rugalmas megoldást kínál. A kombi könnyen használható rakodóterének padlója sík, hiszen a multilink hátsó felfüggesztés révén a kerékjárati ívek alig nyúlnak be a poggyásztérbe.

 

Subaru Legacy

Mindegy, hogy munkáról vagy hobbiról van-e szó, a Legacy mindenre rugalmas megoldást kínál

 

Ha lehajtja a 60:40 arányban osztott hátsó üléseket, akkor tágas, összesen 1.649 literes* csomagtartót kap, míg a limousine rakterének legnagyobb befogadóképessége 433 liter, amely ebben a méretosztályban az egyik legjobb.

 

Utastér

A Legacy a kényelem terén sem okoz csalódást

 

A Subaru különleges Symmetrical AWD rendszere az alacsony tömegközépponttal, az ideális súlyelosztással, az egyensúllyal kombinálva bilaterális egyensúlyt valósít meg. A versenysportos hatásokat mutató vezetési élmény olyan érzést kelt a vezetőben, mintha eggyé vált volna az autóval, s közben még abban is biztos lehet, hogy az autó mindig úgy fog reagálni, ahogyan szeretné.

 

Subaru Legacy madártávlatból

Subaru Legacy - Tágas terek, komfort, kényelem

 

Balesetben az Ön és az autó többi utasának védelme kiemelten fontos, ám a legfőbb cél mégis az, hogy maga a baleset be se következhessen. Ehhez a kulcsot a Symmetrical AWD rendszer eredendően jó tapadási viszonyai és aktív biztonsági jellemzői jelentik. Ehhez járul hozzá még a merev karosszéria, amely a passzív biztonság és az Ön nyugalma szempontjából elengedhetetlen.

 

[Forrás: subaru.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.