2022. 01. 21. - 16:55

Szerszámok megbízható forrásból

Szerszámok megbízható forrásból

Bármilyen munkába is kezdenénk, előbb be kell szereznünk az ahhoz szükséges eszközöket. Az autószerelő szerszámok minősége nagyban meghatározza a munkavégzés, illetve a végeredmény minőségét. 

Az is előfordulhat, hogy a silány szerszámok behatárolják a szerelési munkálatok kivitelezését. Nincs is annál bosszantóbb, amikor szakemberként azért esünk el egy jól fizető munkától, mert nem rendelkezünk az ahhoz szükséges eszközökkel. Ebben nyújt segítséget a Gebo Tools webáruház, ami kiemelkedő repertoárral áll az ügyfelek rendelkezésére. Itt minden prémium minőségű eszköz megtalálható, amire csak szükség lehet a professzionális járműszerelési munkák során. 
 
Az egyszerű kézi szerszámok ugyanúgy a kínálat részét képezik, mint a hidraulikus oszlopos emelők, vagy a centírozó gépek, de a dugattyús kompresszorok sem maradhatnak ki a felhozatalból. A szerszámok gyors házhosszállítással érnek el a megrendelőhöz, de akár személyes átvételre is van lehetőség Mátészalkán. 
 
Megbízható fékolaj teszter kedvező áron 
 
Biztonságtechnikai okokból kifolyólag fontos időnként ellenőrizni a fékfolyadék minőségét. Amikor felpuhul a fék, akkor valószínűleg vizesedéssel állunk szemben, de az is lehet, hogy levegő került a rendszerbe. A fékolaj teszter segítségével ellenőrizhető a folyadék víztartalma. 
 
A magas víztartalom alacsony forráspontot eredményez, amitől jelentősen csökkenhet a fékerő még a hétköznapi, városi közlekedés során is, ami kiemelten balesetveszélyes. A kínálatban található fékolaj teszter segítségével a DOT3, DOT4 és DOT5.1-es fékfolyadékok víztartalma egyaránt ellenőrizhető. 
 
Aki nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, az bizonyos mértékben meg tudja állapítani a fékolaj minőségét ránézésre. Hogyha nem áttetsző és szemmel látható szennyeződéseket tartalmaz, akkor ideje cserélni. Viszont ez nem árul el semmit a nedvességtartalomról. Ehhez mindenképp a fékolaj teszter alkalmazása szükséges. Az eszköz a tartályba merítve használható, de a folyadékot egy külön edénybe is kimerhetjük a tesztelés során.
 
G.B.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.