2018. 07. 30. - 15:18

Talajművelő gépek

Talajművelő gépek
Talán csak a mezőgazdasági területen tevékenykedők számára jelentenek olyan sokat a talajművelő gépek, amelyek számos változata segít a földművelésben számukra. A függesztett és vontatott rövidtárcsák, a X és V tárcsák, a különböző grúberek, kultivátorok, mélylazítók, kombinátorok széles választéka áll a rendelkezésükre az erre szakosodott szaküzletek raktáraiban.
Azonban ezek az eszközök és gépek használtan való megvásárlása csak a szakmai kapcsolatrendszer igénybevételével volt mindez idáig lehetséges. A mascus.hu azonban olyan megoldást kínál a gazdák és vállalkozók számára, amely minden korábbi képzeletet képes felülmúlni. Online felületükön és mobil alkalmazásukban ugyanis az online nagy gépek adásvételét kívánják megkönnyíteni.
 
Traktor, Kombájn, Fűkasza és Talajművelő gépek egy helyen!
 
A Mascus aukciós nemzetközi portálon keresztül bárki válogathat a feltöltött több mint 400.000 mezőgazdasági gép, építőipari munkagép, haszongépjármű, erdészeti gépek, anyagmozgató gépek és kommunális gépek közül. A fantasztikus arculati elemekkel rendelkező portál, rendkívül felhasználóbarát környezetben, egyszerű módon teszi lehetővé a járművek, eszközök, nagy gépek és alkatrészeik eladását és vásárlását.
A portál már 38 nyelven elérhető és 33 országban rendelkezik képviselettel. Sikerét pedig a közel 3.5 milliós látogatószáma is alátámasztja. A portálon minden fontosabb mezőgazdasági gépet megtalálunk: traktorok, rakodók, kombájnok, szecskázók, pótkocsik, talajművelő gépek, trágya szórók, vetőgépek és ültetők, szüretelő gépek, permetezőgépek és persze használt talajművelő gépeket is.
 
Már online is vásárolhatunk talajművelő gépeket!
 
A talajművelő gépek széles választékát sorakoztatja fel a mascus.hu. A közel 10.000 darabos termékkínálatában megtalálhatóak a talajlazító ekék, a kőfelszedők, a hagyományos ekék és a váltva-forgó ekék, a kultivátorok, a forgó-boronák, a tárcsács- és nehéz boronák, a hengerek, a kardánhajtású ekék, a kombinált boronák, a gyökérzöldség kultivátorok és más talajművelő gépek és berendezések is.
 
A portálon képviselteti magát a talajművelő gépek gyártói közül a Kverneland, a Lemken, a Vaderstad, a Kuhn, a Dal-Bo és az Överum is. A kínálatban pedig nem csak magyarországi, hanem dániai, németországi, svédországi és egyesült államokbeli gépek is megtalálhatóak a néhány száz forintos apró alkatrésztől kezdve az 50 millió forint feletti Sunflower MFG. Company SF9850-60 kardhajtású ekéig.
 
Eladó használt talajművelő gépek széles választékban
 
Noha a portálon és a mobilos alkalmazásban is sok ezer talajművelő gép közül válogathatunk, előfordulhat, hogy nem találjuk meg számunkra mégsem az ideális munkagépet. Ilyen esetben lehetőségünk van gépkereső apróhirdetés feladására, amelyre a világ minden tájáról pályázhatnak az értékesítők és géptulajdonosok.
 
Nem csak Európából, hanem Amerikából és Ázsiából is számtalan mezőgazdasági gép van jelen az oldalon. Ezek mindegyike rendelkezik informatív adatlappal, amelyen minőségi képek is találhatóak, így azokat összehasonlítva bátran adhatjuk le licitünket bármelyik, oldalon található használt gépre.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.