2009. 07. 06. - 06:50

Teljesülő elvárások - Fiat Qubo

Teljesülő elvárások - Fiat Qubo

Fiat Qubo: A mozgékonysággal és térrel kapcsolatos valamennyi elvárásod teljesül vele. Környezetbarát, városon belül és kívül egyaránt kényelmes és biztonságos vezetni.

Tekintse meg a Fiat Qubo videóját!

 

 

 

Merész és eredeti karosszéria kialakítás, praktikus és barátságos belső tér. Minden helyzetben egyéni és rendhagyó.

Fiat Qubo

Új Qubo - Merész és eredeti karosszéria kialakítás


Határozott, finom, visszafogott, mégis dinamikus vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

 


Fiat Qubo hátulról

A Fiat Qubo hatalmas teret kínál

 

A két első oldalajtó széles üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak. A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését.

 

Fiat Qubo - Határozott, finom, visszafogott

A Fiat Qubo határozott, finom, visszafogott, mégis dinamikus vonalvezetéssel rendelkezik

 


 

A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, „kazettás" megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett és teljes mértékben védett stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók.

 

A Qubo maximális kényelmet biztosít. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, kivehető hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével.

 

Műszerfal

A Qubo felszereltsége a maximális kényelmet szolgálja

 

A Qubo felépítése és felszerelése a maximális biztonságot szolgálja. Az autó orrát körbeölelő masszív első lökhárító a legsérülékenyebb alkatrészeknek - a fényszóróknak, a motorháztetőnek és a hűtőrácsnak - is kiváló védelmet biztosít, különösen alacsony sebesség melletti ütközésnél. A vezetőkabin nem deformálódik, elöl és hátul egyaránt programozott gyűrődési zónák védik, így az ütközés ereje tökéletesen szétoszlik az autó felületén.

 

[Forrás: fiat.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.