2009. 05. 09. - 06:41

Trafic Passenger/Génération

Trafic Passenger/Génération
Trafic Passenger/Génération: meghívás utazásra! Könnyű az élet egy kényelmesen berendezett járműben.
Tekintse meg a Renault Trafic videóját!


Biztonságos, és minden olyan technológiát ötvöz, amelyek a Renault Traficot naggyá tették. Ezek a személyszállítók egyesítik a környezetvédelmet, a megbízhatóságot, amelyet a legutolsó generációs dCi motoroknak köszönhetünk. Mindegyik 6 sebességes váltóval van szerelve.

Trafic Passenger/Génération

Biztonságos, és minden olyan technológiát ötvöz, amelyek a Renault Traficot naggyá tettékA Trafic Génération: fedezzen fel egy igazán különleges személyautót! A modern és mozgalmas forma tágas belsőt rejt, amely egyszerre kényelmes, barátságos, variálható. 3 megoldást kínál: úti, társalgó és háló. Úti változatban akár 7 személy is szállítható, a csomagjaikkal együtt, a legnagyobb kényelemben.

Út közben

Trafic Génération: fedezzen fel egy igazán különleges személyautót!A többcélú, Trafic Passenger Authentique & Expression igazodik az Ön összes tevékenységéhez: a család, a sportegyesület, vagy akár ügyfelek szállítására is alkalmas.

Műszerfal

Trafic Passenger/Génération - Könnyű az élet egy kényelmesen berendezett járműben.A hátsó utaspad és az ágyhosszabbító egy kézmozdulattal széles ággyá alakítható 2 felnőtt és 1 gyermek részére. Az eredeti és egyedülálló koncepció tökéletesen lapos felületet és különleges, magas kényelmet biztosító habszivacsot kínál.

Utastér

Trafic Passenger/Génération - Tágas terek(Forrás: renault.hu)

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet FórumHírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.