2009. 05. 10. - 06:31

Új 807 - A felsőkategória élvezete

Új 807 - A felsőkategória élvezete
Modernebb stílusával, gazdagabb műszaki felszereltségével és új, dinamikus motorjaival megerősíti felsőkategóriás pozícióját a Peugeot 807.
Tekintse meg a Peugeot 807 videóját!


A 2002 áprilisában bevezetett Peugeot 807-ből már több mint 150 ezer példány talált gazdára, azon erényeknek köszönhetően, amelyek most még inkább megkülönböztetik ezt a modellt a többi nagy egyterűtől:

- A két hátsó tolóajtó megkönnyíti a beszállást, különösen elektromos változatban, amely varázslatos működésével még el is kápráztatja a legkisebb utasokat;

 

Peugeot 807

Peugeot 807 - Modernebb stílus, gazdagabb műszaki felszereltség


- A különbözőképpen variálható belső tér, amelyben akár hét igazi ülőhely alakítható ki (sőt nyolc is, a harmadik sorban elhelyezhető üléspadnak köszönhetően), a sokféle rakodóhely, a stílus és az ergonómia tekintetében is igényes műszerfal, a jelentős rakodási kapacitás, egyszóval: olyan utastér, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a Peugeot 807 a korlátlan lehetőségek autója legyen;

 

Rakodótér

Sokféle rakodóhellyel rendelkezik a Peugeot 807


- Hatékony futómű gondoskodik a Peugeot számára oly fontos vezetési örömet garantáló útfekvésről és kényelemről.


- Magas szintű biztonságot garantál a jármű védelmező struktúrája, a visszatartó eszközök sora (öt csillag az EuroNCAP tesztjein, öt felnőtt utas védelmére); a biztonsági szolgáltatás az RT4 rendszerhez kapcsolódó Peugeot Urgence vészhívó szolgáltatással egészül ki;

 

Utastér

Peugeot 807 - Komfort, kényelem egész úton


- Széles és modern, folyamatosan fejlődő motorválaszték.


- Elegáns, a csúcsragadozókat idéző és dinamikus stílus, amely minden Peugeot modell összetéveszthetetlen sajátja; ez egyike annak a két fő szempontnak, amelyért e modellt választják a Peugeot 807 európai vevői.

 

Műszerfal

Peugeot 807 - Öröm vezetni

 

A Peugeot 807, amely külső stílusával és az utazás fokozott örömét kínáló utastérrel kívánja meghódítani az ügyfeleket, a külső stílusjegyek modernizálásával, a jobb minőségérzetet keltő új belső színösszeállításokkal, gazdagabb felszereltséggel és versenyképes motorválasztékkal jelzi megújulását. Ez utóbbi újdonsága a 125 kW (~170 LE) teljesítményű, 2,2 l HDi FAP motor, amelyet hatfokozatú mechanikus váltóval, vagy a hamarosan megjelenő hatfokozatú automatikus váltóval szerelnek fel.

 

A számos újítással felvértezett Peugeot 807 dinamikus és felsőkategóriás egyterűként erősíti meg pozícióját; hiszen a használat bármelyik területén képes megfelelni az egyre igényesebb ügyfelek elvárásainak.

 

(Forrás: peugeot.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 


Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.