2013. 11. 13. - 11:02

Új Chevrolet Cruze design Kínában?

Új Chevrolet Cruze design Kínában?
Felröppent a hír, miszerint Kínában elkészült a Chevrolet Cruze új modellje.
A hírek szerint az új karosszériával rendelkező Cruze-t egy teherautó platóján látták, de már így is szembetűntek bizonyos változtatások. Átdolgozták a hűtőrácsot, az autó új lökhárítókat és új stílusú fényszórókat kapott. A legnagyobb változás talán az autó hátulján történt. A jármű egy teljesen új designal készült lökhárítót kapott. Nagyobb és formásabb hátsó lámpákat szeretlek fel és a hátsó rendszámtábla is átkerült a lökhárítóra. A változások a pletykák szerint igencsak jól állnak a Chevrolet Cruze-nak, bár arról nem lehet hallani, hogy a modellt Amerikában illetve Európában is forgalmazzák-e majd.

Új design-t kap a Cruze
Kínában elkészült az új modell?

 

A szakavatottak szerint a gyártó a Guangzhou Auto Show-n akarja majd bemutatni az új kocsit, és várhatóan ezzel egy időben megjelentetik a kínai piacon is. Kína legnagyobb Auto Show-ja november végén kerül megrendezésre, így már nem kell sokáig találgatni, hogy vajon milyen is lesz az új Chevrolet Cruze. Ami biztos, hogy a Cruze eddig is ötvözte a modern stílust, az elegáns megjelenést a technológiai sokoldalúsággal és a biztonságos vezetési élménnyel. A Cruze a határozott hűtőrácsai, a formás lámpái és a szemet gyönyörködtető görbe vonalai miatt eddig is agyon kedvelt jármű volt Kínában és Európában egyaránt. Kíváncsian várjuk a leleplezést, hogy mit tudtak még kihozni ebből az autóból.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.