2009. 04. 29. - 06:26

Új Citroen C4 - Erőteljes stílus, dinamizmus és elegancia

Új Citroen C4 - Erőteljes stílus, dinamizmus és elegancia

Az új Citroen C4 ötajtós és kupé változatai erőteljes stílust, dinamizmust és eleganciát sugároznak.

Tekintse meg a Citroen C4 videóját!Az először 2004 novemberében bemutatott Citroen C4 most nemcsak benzinmotorjaiban, de külsejében is megújult, ami leginkább az orr-részen és belső kialakításban fedezhető fel.

Kérjen árajánlatot!

 

Új Citroen C4 - Erőteljes stílus

Új Citroen C4

 

Az új C4 ötajtós és kupé változatai erőteljes stílust, dinamizmust és eleganciát sugároznak. Új lökhárítója egyetlen légbeömlőt foglal magában, amely egybeolvad az új, domború motorháztetővel. A motorháztető egyszerre kerekded és izmos formája erőt, robusztusságot sugall, valamint jobb útfekvést kölcsönöz az autónak.

 

Kérjen árajánlatot!

 

 

 A C4-en történt változás leginkább az orr-részen és belső kialakításban fedezhető fel

A C4-en történt változás leginkább az orr-részen és belső kialakításban fedezhető fel

 

A technoőrülteknek Bluetooth-szal kapcsolt MyWay navigációt és RCA-t kínálnak. A hűvös elegancia kedvelőinek megőriztük a C4 elegáns, suhanó vonalait, példás kényelmi és biztonsági szolgáltatásait: a kétfunkciós kanyarkövető xenon-fényszórókat, a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és a visszagurulás-gátlót.

 

Citroen C4

Elegáns megjelenés

 

Kérjen árajánlatot!

 

A dupla nyilazással díszített hűtőrács új hajlatai, melyeket az új C5 inspirált, tovább emelik az összkép eleganciáját. A különösen a csúcsváltozatok első ködfényszóróinak buráin alkalmazott krómozott díszítések még egy csipetnyi eleganciával gazdagítják az összhatást.

 

 

Citroen C4 - Továbbfejlesztve

Citroen C4 - Továbbfejlesztve

 

A túlnyúlások nélküli hosszúság mintegy 15 mm-rel nőtt, így az ötajtós változat hosszúsága immáron 4,275 m, a kupéé pedig 4,288 m.

 

Ezzel párhuzamosan a belső kialakítás is továbbfejlődött. Változtak a burkolatok, néhány kárpitelem szemcsézése, és a fordulatszámmérő a műszerfal közepére került.

 

[Forrás: citroen.hu]


Márkafüggetlen Autó Online


Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.