2010. 10. 04. - 05:47

Új Mazda 6, családi limuzin, sportautó filozófiával

Új Mazda 6, családi limuzin, sportautó filozófiával
Az új Mazda 6-ot kifejezetten azok számára tervezték, akik számára a kitűnő vezetési élmény mellett fontos a megbízhatóság és az egyedi megjelenés is.
A megjelenés és a teljesítmény az új Mazda6-ban teljes összhangba került. A stílus középpontjában a sportos megjelenés áll. Az új vonalvezetésnek köszönhetően már a puszta látványa is erőt és dinamizmust sugároz. A Mazda6-ra jellemző izgalmas megjelenés és az erős vállakat mintázó karosszéria magával ragadó vezetési élmény ígéretét hordozza.

Új Mazda 6, családi limuzin, sportautó filozófiával
Új Mazda6, sportosság és elegancia

 

A Mazda mérnökei a gramm stratégia elvég követve készítették el az új modellt, mely lehetővé teszi a jobb vezetési élményt, a kevesebb fogyasztást és a hosszabb élettartamot. Az új Mazda 6 nagyszilárdságú acélból készült karosszériával és kisebb súlyú könnyűfém keréktárcsákkal rendelkezik. Ezzel az autó aerodinamikája még jobb lett.

Az új Mazda szinte észrevétlenül veszi be a kanyarokat, az útfekvése tökéletes, kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik.

Új Mazda 6, családi limuzin, sportautó filozófiával
Igényesen kialakított belső tér, ergonómikus elrendezés

 

Az utastér tökéletes kifinomultsága szinte lenyűgöző. A zajcsökkentésre kiemelt figyelmet fordítottak a tervezésnél, így egy csodálatos, csendet belsőér jött észre. Ergonómiai szempontok szerint rendezték be a műszerfalat, hogy a vezetőnek még nagyobb kényelemben legyen része. A formákra és színekre is nagyon odafigyeltek, hogy egy elegáns de mégis sportos összhatást nyújtson az autó belső tere. A műszerfal könnyel átlátható, a technikai eszközök tökéletes harmóniát alkotnak.

Új Mazda 6, családi limuzin, sportautó filozófiával
Élvezetes vezetés, tökéletes biztonsás

 

Az új autó megtervezésénél a Mazda kompromisszumok nélküli biztonságra törekedett, szem előtt tartva a valódi vezetési élményt. Az új Mazda6 egy továbbfejlesztett, nagyszilárdságú acélból készülő, a merev, biztonsági utastér mindkét végén gyűrődő zónával kialakított karosszériára épül. Már az alapfelszereltség is magában foglalja a 6 légzsákot, felszereltségi szinttől függően pedig további biztonsági funkciók beépítésére van lehetőség. Dinamikus metnetstabilizátor, vészfékező-jelző rendszer, bioxenon adaptív fényszórók, visszagurulás gátló rendszer és sávváltást segítő hátsó térfigyelő rendszer teszi az autót még biztonságosabbá.

 

-BT-

(Forrás: Mazda hivatalos honlapja)

Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.