2009. 07. 14. - 06:29

Új Octavia Combi 4x4 - Kitűnő kombináció

Új Octavia Combi 4x4 - Kitűnő kombináció
A Combi 4x4 kitűnő kombinációját nyújtja a komfortnak, és a jármű biztonságos vezetésének rossz útkörülményeknél, mint pl. hó, vagy akár nedves útfelületnél is.

Tekintse meg a Skoda Octavia Combi 4X4 videóját!Skoda Octavia Combi 4x4

A Combi 4x4 további három szériafelszereltséggel - alap, Elegance, Laurin & Klement - kerül ajánlásra a három modellvonal, Classic, Ambiente és Elegance mellett. A Octavia Combi 4x4 számára speciális üléshuzatok állnak rendelkezésre: Adventure Onyx és Adventure Achat.

A 4x4 krómozott szimbóluma is a sebességváltó-kar-markolatán elárulja, hogy ennél a verziónál összkerékmeghajtásról van szó.

 

Skoda Octavia Combi 4x4 oldalról

A konstrukciónak köszönhetően a 4x4 csomagtartóját nem kellett lekicsinyíteni. A maga 580 literével ez az autó is egy különlegesen nagy térfogatot biztosít. A hátsó ülések ledöntése után egy 1620 literes rakodási térfogat is elérhető.

 

Skoda Octavia Combi 4x4

A futómű konstrukciójában az új Combi 4x4 nem különbözik az Octaviatól a normális elsőkerék-meghajtásban. A McPherson-elülső tengely és a többmeghajtós hátsó-tengely kiváló vezetési tulajdonságokat és magasan aktív biztonságot garantálnak az összkerékmeghajtás kombinációjában.

 

A hátsó-meghajtás egy elektromosan vezérelt Haldex-Lamella-kupplunggal lett ötvözve. Ez a jól bevált megoldás garantálja a hátsó tengely gyors és megbízható aktiválását. A Combi 4x4 előnye még az üzemanyag-tank is, amely 60 literesre lett kibővítve.

 

Műszerfal

Skoda Octavia Combi 4X4 vezető tere

 

(Forrás: skoda.hu)

 

Markafuggetlenauto.mconet.biz

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.