2009. 07. 08. - 06:01

Új Renault Clio Société

Új Renault Clio Société
A Clio Société városban és városon kívül egyaránt megbízható. A Clio Sociétén a praktikus térkihasználás dinamikus design-nal párosul.
Tekintse meg a Renault Clio videóját!


Az Új Clio Société 950 literes raktérrel és 500 kilogrammnál nagyobb hasznos terheléssel rendelkezik. Szériában kínálja a 2 légzsákot, az ABS-t, a távirányítós központi zárat és a szervokormányt.

Az 1.5 dCi 65LE turbodízel erőforrás vegyes fogyasztása mindössze 4,4 l/100 km, az 1.2 60LE benzin erőforrásé pedig 6.0 l/100 km.

 

Renault Clio Société

Renault Clio Société

 

Városban és városon kívül egyaránt megbízható. A Clio Sociétén a praktikus térkihasználás dinamikus design-nal párosul. Személyautókat jellemző gazdag motor és opciós választéka méltán emeli kategóriája piacvezető pozíciójába.

 

Renault Clio Société oldalról

A Renault Clio Société városban és városon kívül egyaránt megbízható

 

A Clio Société igazán testre szabható: két felszereltségi szint, gazdag opciós kínálat, három féle motor, köztük az új, rendkívül takarékos és dinamikus 1.5 dCi 80LE dízelmotor. A design-ban is erős Clio minden kényelemmel felszerelt utasterét rács választja el praktikus rakterétől, mely lemezelt vagy üvegezett oldalfallal is rendelhető.

 

(Forrás: renault.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.