2014. 02. 24. - 11:30

Új Volkswagen Golf GTE hybrid

Új Volkswagen Golf GTE hybrid
A 2014. március 4. és 16. között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon mutatkozik majd be az új Volkswagen Golf GTE hibrid.
Vadonatúj Golf GTE hibrid autójával érkezik Genfbe az autószalonra a Volkswagen. Az új járgány a második hibrid meghajtású autója a gyártónak, melynek nevében a GTE az ötajtós kompakt modellre utal. Az új Golf GTE egy hagyományos belső égésű 1,4 literes, 150 lóerős benzin motorral és egy 101 lóerős háromfázisú elektromos szinkronmotorral van felszerelve. A két motor összteljesítménye 204 lóerő, amely kiemelkedően jónak számít. Az új hibrid csupán az elektromos motor használatával a akár 130 km/óra sebességgel képes haladni. Mindkét motor használatával 7,5 másodperc alatt gyorsul fel százra, ami szintén jónak számít, bár egy másodperccel alulmarad a Golf GTI-hez képest.


Új Volkswagen Golf GTE Hibrid

Az autó teljes végsebessége 217 km/ óra. A kombinált rendszer teljesítménye 150 kW / 204 LE. Az új GTE vezetője saját maga szabályozhatja, hogy milyen módban szeretne vezetni. Az „E-mode" gomb megnyomásával nullára szabályozhatja a jármű károsanyag-kibocsátását. Ebben az esetben csak az elektromos motor üzemel, mellyel 130 km/h-s maximális sebességgel akár 50 kilométer távolságot is meg lehet tenni. Amennyiben a sofőr egy sportosabb, dinamikusabb vezetési élményre vágyik, akkor a GTE üzemmódba kapcsolva a benzinmotor adta lehetőségeket élvezheti. Az új Golf GTE limitált darabszámban kerül gyártásra, így a modell szerelmesei szinte egyedi autót vásárolhatnak maguknak. Az új jármű a Genfi Autószalonon kerül bemutatásra.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.