2018. 03. 27. - 13:31

Vásároljunk break típusú autót, avagy vegyünk kombit online

Vásároljunk break típusú autót, avagy vegyünk kombit online
Manapság már szinte mindenféle autót vásárolhatunk online. Sokkal egyszerűbben megvásárolhatjuk a használt autókat az interneten mint az újságokat lapozgatva, a használt autó apróhirdetéseit nézegetve. 
Azonban csupán egy nemzetközi online autólicitáló portál létezik a világon, amely magyar nyelven is elérhető és kizárólag a használtautó kereskedőket célozza meg. Ez a használt jármű aukciós portál pedig a CarsOnTheWeb.com webcímen érhető el.
 
A carsontheweb.com weboldalon szedánok, kabriók, kompaktok, kupék, többfunkciós járművek (MPV-k), sportos haszonjárművek (SUV-ok), furgonok, ferdehátúak, teherautók, kisbuszok és motorkerékpárok mellett a break típusú autók vagyis a kombik is elérhetőek. Adatlapjaik regisztráció nélkül is megtekinthetőek, ám licitálni csak hivatalos használtautó kereskedők tudnak. A regisztráció díjmentes, ám céges adószámra és hivatalos vállalkozást igazoló dokumentumokra szükség van hozzá.
 
Csupán pár kattintás és a miénk lehet a kiszemelt kombi!
 
A carsontheweb.com biztos megoldást kínál a használt autó adás-vételére, hiszen csak is ellenőrzött cégek adhatnak fel hirdetést és kizárólag ellenőrzött használtautó kereskedő vállalkozások vásárolhatnak az oldalon. A portál már több mint 10 éves múltra tekint vissza, hiszen 2004 óta üzemel. Az online felületén licitálni lehet a kiszemelt járművekre és rendkívül kedvező áron juthatunk jó állapotban lévő kombikhoz, amelyet aztán magas haszonnal tudunk tovább értékesíteni.
 
A portálon minden nap több ezer aukció indul a legjobb minőségű nemzetközi használt autókkal. A carsontheweb.com felületén már 2008-ban értékesítésre került a 10.000-ik jármű és mára már több mint 50.000 jármű talált új gazdára. Ahhoz, hogy licitálhassunk egy ellenőrzött regisztráció szükséges, amely folyamán bekérik a cégünk adatait is. A könnyen kezelhető weboldalon néhány kattintással szűrhetünk az adatbázisban található járművek között. Akár autó típusra, márkára, árkategóriára, állapotra és származási helyre is szűkíthetünk, hogy megtaláljuk a számunkra legideálisabb járművet.
 
Már mobilról is tudunk Break típusú autót vásárolni!
 
A weboldal rendelkezik Androidos és iOS-es okostelefonos alkalmazással, ahol minden funkció megtalálható, ami a weben is elérhető. Agy a Break típusú autókról ugyanúgy minden információ megtalálható okostelefonon, mint például egy számítógép webböngészőjén.
 
A fontosabb dokumentumok, a leírás és a műszaki adatok mellett több kép is segít a döntésben. A minőségi járművek általában üzleti autós flották, autó kölcsönzők és autó lízing cégek kínálják eladásra, így garantáltan jó műszaki állapotban vannak. A portálon számtalan márka megtalálható úgy mint az Alfa Romeo, az Audi, a BMW, a Citroën, a Fiat, a Ford, a Mercedes, a Nissan, az Opel, a Peugeot, aRenault, a Škoda, a Toyota, a Volvo és a Volkswagen.
 
Jelenleg is több mint 600 break típusú kombi várja, hogy egyhasznált autó kereskedő leadja rá az érvényes ajánlatát. A nemzetközi piactérről a legnépszerűbb országokból szerezhetőek be a Break autók, így Belgiumból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból, Spanyolországból és Hollandiából is.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.