2009. 07. 29. - 06:18

Volkswagen Caddy Maxi: nagy tervekhez és nagy rakományokhoz

Volkswagen Caddy Maxi: nagy tervekhez és nagy rakományokhoz
A Caddy Maxi azoknak készült, akiknek nagy terveik vannak és nagy rakományaik.
Tekintse meg a Volkswagen Caddy Maxi videóját!


4,2 köbméter raktér. - Terjedelmes rakomány problémamentes szállítása érdekében a Caddy Maxi dobozos változatának raktere 4,2 m3 befogadóképességű, ami akár 800 kg hasznos teherbírással párosul. A rakodás különösen kényelmes a széria hátsó szárnyasajtó, az utasoldali, 70 cm széles, nagy tolóajtó és az extraként kapható második, vezetőoldali tolóajtó jóvoltából.

 

Az Ön igényei szerint készült.

Volkswagen Caddy Maxi

A Caddy Maxi azoknak készült, akiknek nagy terveik vannak és nagy rakományaik

 

 

A raktér maximum 225 cm hosszú, de a Cargo válaszfallal szükség esetén meghosszabbítható akár 307 cm-re. Így gond nélkül szállíthatók a hosszabb tárgyak is.

 

Egyszerűen sokoldalú.

 

Pakolás közben

A Caddy Maxi egyszerűen sokoldalú!


A Caddy Maxi Kombi vezetőülésében Önt semmi nem billentheti ki nyugalmából: ez a munkahely ugyanis messzemenően megfelel az ergonómiai szempontoknak. Az extraként kapható, állítható magasságú vezető- és kísérőülés és a szériafelszereltséghez tartozó állítható biztonsági kormányoszlop jóvoltából hosszabb utakat követően is fitten szállhat ki a járműből, bármilyen testalkatú is. A rendelhető RNS 300 vagy RNS 510 rádió-navigációs rendszerek az útirány meghatározásán kívül audio-CD lejátszására és rádiózásra is alkalmasak.

 

A Caddy Maxi Kombi intelligens tárolórendszerrel várja Önt.

 


Így könnyen elérhető és biztonságosan tárolható minden, amire Önnek útközben vagy a célállomáson szüksége lehet: rakodóhelyek az ajtókban, a mennyezetben, a műszerfalon, a nagyméretű extra tárolórekeszek az első ülések alatt, négy pohártartó a középkonzolban, nyitott kesztyűtartó. A fedélzeten van tehát minden, hogy szembenézzünk a napi kihívásokkal.

 

Ön rossz útviszonyok közt is jó kezekben érezheti magát.

 

Volkswagen Caddy Maxi oldalról

Volkswagen Caddy Maxi - Nagy kihívásokhoz!


A belső térhez hasonló nagyvonalúsággal kialakított, a szériafelszereltséghez tartozó biztonsági csomag rendkívül hasznos és sokrétű: a négy tárcsafék kritikus helyzetekben is időben megállítja a járművet; a blokkolásgátló (ABS), az ASR és az MSR bármilyen időjárási viszonyok között is biztos és stabil úttartást garantál.

 

Az Ön védelme a legfontosabb - mindig és mindenhol.

 


Ezért extraként ESP + fékasszisztens és beépített vontatmánystabilizáló is rendelkezésére áll az elektronikus differenciálzár-funkcióval (EDS) együtt. Egy dologra tehát minden esetben számíthat a Caddy Maxiban: a maximális biztonságra.

 

Motor

A Caddy Maxi Kombihoz három erőteljes motort kínálnak

 

Akinek fontos a precíz időbeosztás, annak dinamikusan és rugalmasan kell közlekednie. Ezért a Caddy Maxi Kombihoz három erőteljes motort kínálnak, melyek gazdaságosságukkal tűnnek ki a piaci szereplők közül. A motort tökéletesen a futóműhöz hangolták, ami különösen stabil haladást eredményez akkor is, ha Ön vontatmánnyal közlekedik.

 

(Forrás: vw.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.