2010. 09. 15. - 05:44

Volvo S60 - sportosság és dinamizmus

Volvo S60 - sportosság és dinamizmus
Az új Volvo S60-ban tervezők minden eddigit felülmúló izgalmas módon keltik életre a Volvo jellegzetes formai jegyeit. az autó vonalvezetése egyedi és jellegzetes, mely kellemes harmóniát kölcsönöz a megjelenésének.
Különleges hátsó ajtajai nyitott helyzetben egészen a hátsó kerekekig érnek, hogy az utasok kényelmes be és kiszállását ne zavarhassa meg semmi. Másik különlegessége, hogy az ajtók gombnyomásra nyitódnak és záródnak. Hangsúlyos karosszériája azt a hatást kelti, mintha egy ugrásra kész állat haladna szembe velünk. A jellegzetese Volvo hűtőmaszk, a ferde vágású helyzetjelzők és a kettős fényszórók gyönyörű összhatása szinte egy arcot formál az autónak.

Volvo S60
A Volvo S60 igazán formás küldőt kapott


A belső tér kialakításán is a különlegességre és az egyediségre törekedtek. Az utastér legkülönlegesebb eleme a vékony középkonzol, mely a műszerfal felső részétől egészen a hátsó üléstámláig tart. Kecses, szinte lebegő hatást keltenek a vékony kagyló formájú ülések, melyek a kipufogó-alagútból kinyúló konzolra támaszkodnak. Természetesen az autó utasterében és a műszerfalon szint minden kézi megmunkálású, ezzel is különlegességet és eleganciát kölcsönözve az autónak.

Volvo S60
Sportosság és dinamizmus, ez jellemzi az Volvo S60-at

 

A Volvo S60-at GDTi motor hajtja, melynek különlegessége abban rejlik, hogy az üzemanyagot nem a szívócsőbe, hanem nagy nyomással egyenesen az égéstérbe fecskendezik. A GDTi motor számos környezetbarát tulajdonsággal rendelkezik, a széndioxid kibocsátást szinte minimális értékre csökkenti leg. A környezetvédelem szempontjából fontos újítás az intelligens motorindító rendszer, ami a piros lámpánál önműködően leállítja, majd induláskór újra beindítja a motort.


-BT-

(Forrás: Volvo Hivatalos Honlapja)

Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.