2021. 03. 02. - 11:27

Miért fontos természetes termékeket használni várandósság idején?

 Miért fontos természetes termékeket használni várandósság idején?

Talán hallottuk már, hogy az áldott állapotban levő nők jobban teszik, ha a természetes termékek felé fordulnak – se nemcsak az ételek, hanem a testápolás terén is. Miért?

Aki várandós lesz, annak fontos áttekintenie, mit ken a bőrére. A természetes termékekkel ugyanis számos veszélyforrástól szabadítjuk meg magunkat.
 
A bőrünk a legnagyobb szervünk – amely beszív mindent, amit ráteszünk, s ez természetesen a nem túl egészséges vegyi anyagokra is vonatkozik.
 
A várandósság egy igen különleges időszak, amikor magunknak és a kisbabánknak is a lehető legjobbat szeretnénk biztosítani. Noha önszántunkból nem okoznánk tényleges kárt sem magunknak, sem a babának, sajnos nem tudhatjuk, mi minden lapul egy termékben.
 
Ha valamit teszünk a bőrünkre, fontos, hogy az azt valóban táplálja is.
 
Nem mindegy, mit kenünk a bőrünkre terhesség idején (sem)
Nem mindegy, mit kenünk a bőrünkre terhesség idején (sem)
 
Lássuk néhány példát.
 
A kókuszolaj és a shea vaj tökéletes hidratáló és biztonságos a csecsemő számára is.
 
Használhatók olyan, csodálatos tápláló olajok is, mint a jojoba  - mely utánozza a bőr faggyúját -, a körömvirág - amely javítja a bőr rugalmasságát - és a csipkebogyó olaj, mely klinikailag bizonyítottan segít a hegek gyógyításában és a striák megelőzésében.
 
Természetes összetevőkből állnak, kiváló munkát végeznek a bőr gazdagítását illetően, s teljesen biztonságosak számunkra.
 
Várandósság idején az illóolajok is hasonló előnyökkel járnak. A mandarinolaj segít enyhíteni a reggeli betegségeket, a bergamott olaj pedig enyhíti a szorongást.
 
Aromaterápiás termékeket érdemes alkalmazni, de csakis azokat, amelyek babavárás időszakában is biztonságosnak számítanak.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.