2020. 01. 05. - 16:43

Ezek a legnépszerűbb nevek

Ezek a legnépszerűbb nevek

Minden évben vannak új keresztnevek és vannak olyanok is, amelyek a leginkább közkedveltek. Utóbbiból összegyűjtöttünk néhányat!

Az elmúlt években számos új név került a naptárba, amelyeknek némelyike elég érdekes. Ugyanakkor sokan választják a hagyományos neveket, de akadnak olyanok is, akik a különleges mellett voksolnak.

Mint az kiderült, 2011-ben a Luca név állt az első helyen, még 2012-ben a Csenge, 2013-ban pedig a Zoé és az Emma. Három évvel később 2016-ban a Noel és a Léna voltak a toplistásak, majd az elmúlt két évben, 2018 és 2019-ben újabb nevek vették át az első helyet.
 
baba3
Kiderültek, melyek a legnépszerűbb nevek

A legfrissebb adatok szerint így tavaly a fiúk körében a Bence volt a legnépszerűbb, amelyet a Máté és a Dominik név követett. A lányok között pedig a Hanna, a Zoé és az Anna szerepelt az első három helyen.
Érdekesség, hogy az első tíz helyen eléggé hagyományos nevek szerepelnek, így például az Ádám, Dániel, de a Zsófia és Luca név is helyet kapott.
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.