2019. 06. 30. - 18:45

Ezért jó a babát masszírozni

Ezért jó a babát masszírozni
Nemcsak a testre, de a lélekre is hat. Most megtudhatod, hogy a babáknak miért jó a masszázs. 

 

Érdemes minél jobban megismerni a babamasszázst a szülőknek, hiszen számos pozitív hatása van. Az érintés az egyik legintimebb dolog, amire minden ember vágyik, még a kisbabák is. Fontos, hogy olyan hangulatot teremts, ami nyugodt a picinek és eltudja magát engedni. A masszázst akár egészen újszülött kortól el lehet kezdeni, de igazodni kell az ő igényeihez. Az orvosok körülbelül naponta tíz percet javasolnak, amely később akár húsz percre is növelhető.
 
 
baba2
Jó a babát masszírozni
 
Az anyák többnyire tudják, hogy mire van szükségük a babáknak és hol érhetnek hozzájuk, azonban alkalomadtán érdemes kikérni egy szakember véleményét, aki teljes körű tájékoztatást tud adni. 
 
 
 
A pozitív hatásai pedig számtalanok, hiszen egyrészt közelebbi kapcsolatot teremt, másrészt segíti a vérkeringést, de az emésztőrendszerre is jó hatással van. Erősíti az immunrendszert, valamint relaxációs hatással bír. 
 

 

 

Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.