2018. 11. 18. - 10:35

Fontos a kényelmes ruha

Fontos a kényelmes ruha

A babák számára sem mindegy, hogy mit viselnek, hiszen elengedhetetlen a kényelem.

Nem mindig a legszebb darab a legjobb. Az alapruhák közé sorolható a kis pulcsi, a body, a póló, a zokni, a kalap vagy sapka, a nadrág és a rugdalózó. Ezek nagyon fontosak a babák számára. Nincs könnyű dolguk az édesanyáknak, de mindig ügyelni kell rá, hogy az évszaknak megfelelő öltözéket viseljen a kicsi.
 
baba
Fontos a kényelmes ruha a babáknak is
 
Ha nyáron nagyon meleg van a baba ugyanúgy szenved tőle, mint a felnőttek. Az pedig, ha beleizzad a ruhájába sosem jó. Fontos, hogy a szobahőmérséklet megfelelő legyen a kicsi számára. A forró időben sok esetben elég csupán ha egy pelenkát visel, amiben igazán szellőzhet a bőre és persze így ő is kényelmesen érezheti magát.
 
Télen persze fontos, hogy melegen legyen tartva és sapkát mindenképpen kell viselnie. Ilyenkor még harisnyát is érdemes adni a csecsemőre, nehogy megfázzon. Egyed anyukák szerint amit a szülő visel, annak a dupláját kell a gyermekre adni a hidegben.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.