2020. 02. 15. - 14:30

Így lehet növelni a teherbeesés esélyét

Így lehet növelni a teherbeesés esélyét
Sokan mindent megtesznek, mégsem sikerül a babaprojekt. Vajon mi lehet az oka? Számos dologra érdemes oda figyelni azoknak, akik gyermeket szeretnének. 

 

Ha sok ideig sikertelen a próbálkozás, akkor orvoshoz kell fordulni, aki segít felderíteni a biológiai akadályokat. Akár a férfinél, akár a nőnél is akadhat olyan jellegű probléma, amely miatt nem jön össze a kisbaba. 
 
Sok mindenen múlik a teherbeesés
 
Az egyik legfontosabb tényező talán a nyugalom, hiszen a stressz rendkívül rossz hatással van az emberre. A görcsös hozzáállás sem jó, ugyanis annál több idegeskedést szül. Nem könnyű azonban nyugodtnak maradni, mégis érdemes, hiszen ezáltal is nő az esély a teherbeesésre. 
 
Az étkezésen és az életmódváltáson is rendkívül sok múlik. Olyan ételeket kell enni, amik úgymond babacsalogatóak. A sok ásványi anyag, a szelén, a cink, a folsav, a vitaminok és az omega 3 mind segíthet. Emellett pedig érdemes valamilyen rendszeres mozgásformát végezni, ami azért nem túl megerőltető. 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.