2019. 04. 21. - 21:35

Ihat csapvizet a kisgyermek?

Ihat csapvizet a kisgyermek?
Sokak fejébe megfordul, vajon mit lehet adni a gyermeknek, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mit iszik. 

 

A cukros teákat egyáltalán nem javasolják a picik számára, hiszen többet ártanak az egészségüknek, mint azt sokan gondolnák. A cukormentes italok azonban megfelelőek lehetnek. Emellett azonban fontos arra is figyelni, hogy milyen vizet iszik a baba. Az anyatej mellett ugyanis szükség van folyadékra. 
 
babaiszik
Nem mindegy, mit iszik a baba
 
Az, hogy milyen víz a jó a gyermek számára megoszlik. Egyesek szerint a csapvíz tökéletes, de mások csak az ásványvízre esküsznek. 
A babák is fogyaszthatnak csapvizet, azonban érdemes előtte felforralni, majd megvárni még szobahőmérsékletűre hűl. Ez azért fontos, mert sok baktérium kiszűrhető. 
 
Az ásványvizek több ásványanyag tartalommal bírnak, azonban egy éves kor alatt nem szabad adni a babáknak, ugyanis túlságosan megterheli a szervezetüket. Sokan pedig a babavíz mellett teszik le a voksukat, hiszen nincsenek benne ásványi anyagok és veszélyes anyagok. 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.