2018. 06. 17. - 11:02

Kettő helyet eszem?

Kettő helyet eszem?
Bizonyára mindenki találkozott már a terhessége alatt azzal a mondattal, hogy kettő helyett kell enni. Ez azonban egyáltalán nem így van.
A plusz kilók a bizonyos kilenc hónap alatt minden nőt érintenek. Vannak, akik kevésbé híznak meg, de akadnak olyanok is, akik akár 15-20 kilót is felszednek. Sokan ezt azzal indokolják, hogy kettő helyet esznek. A szakemberek szerint azonban ez egyáltalán nincs így. 
 
terhes2
Nem kell duplán enni terhesség alatt
 
Érdemes oda figyelni a táplálkozásra, hiszen a túlsúly a terhesség során és persze utána is okozhat problémákat. A tudósok arra hívják fel a figyelmet, hogy az áldott állapotban során, inkább az étel minőségére kell nagy gondot fordítani. Olyan ételeket érdemes fogyasztani, amelyek tápanyagban, rostokban és vitaminokban gazdagok. 
 
Nem szükségszerű mindenből dupla adag enni, inkább napi öt alkalommal kell enni. Többször kevesebbet és akkor biztosan nem lesz állandóan éhes a kismama. Emellett pedig fontos a mozgás is, hiszen a terhesség alatt is szükség van rá, csupán megerőltetni nem szabad magát a nőnek.
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.