2018. 06. 24. - 19:00

Lehet strandolni kismamaként?

Lehet strandolni kismamaként?
Beköszöntött a nyár és ilyenkor a legtöbben a strandot és a vízpartokat célozzák meg, ugyanakkor a terhes nők számára akár veszélyt is jelenthet a fürdőzés.
A nyári terhesség során több dologra kell figyelni a kismamáknak. A szakemberek szerint, amikor nincs semmilyen kockázat a kilenc hónap alatt, akkor lehet strandolni, de akadnak olyan állapotok, amikor tilos. Ilyen többek között a vérzés vagy esetleg a méhszáj elégtelenség. Arra hívják fel az állapotos nők figyelmét, hogy mielőbb strandra mennek kérjék ki az orvosuk véleményét. A tudósok szerint inkább strandra és tengerhez érdemes menni, mint édes vizekhez, hiszen ott nagyobb a fertőzések veszélye. 
 
baba_1
Lehet strandolni kismamaként?
 
Ezen túlmenően arra is figyelni kell, hogy a meleg vizes medencéket jobb elkerülni, ugyanakkor a túl hideg sem tesz jót a szervezetnek. A napozás kapcsán pedig arra figyelmeztetik a kismamákat a szakemberek, hogy pár percnél többet ne legyenek a napon, inkább húzódjanak be az árnyékba.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.