2021. 05. 18. - 11:20

Merjünk bolondosak lenni és menjünk a természetbe!

Merjünk bolondosak lenni és menjünk a természetbe!

Ha magunknak jót teszünk, gyermekünk is jól fogja érezni magát. Ennek érdekében merjünk néha bolondozni és töltsünk több időt a természetben!

Egy gyermek akkor igazán boldog, ha az édesanyja és az édesapja is kiegyensúlyozott és kellő mennyiségű, minőségi időt töltenek együtt.
 
Ennek érdekében érdemes megfogadni az alábbi néhány tanácsot.
 
1.Ne éljünk állandóan a négy fal között: törekedjünk arra, hogy naponta eltöltsünk legalább fél-1 órát a szabadban.
 
Ez kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kicsit elrángassuk magunkat az ülő életmód és a képernyő elől. Alakítsunk ki szokásokat arra az esetre, ha süt a nap és arra is, ha esik az eső. A gyermekünk és mi magunk is profitál ebből.
 
Jusson idő arra is, hogy a gyerekekkel a szabadban bóklásszunk
Jusson idő arra is, hogy a gyerekekkel a szabadban bóklásszunk
 
2.Legyünk néha bolondosak! Az élet túl komolynak tűnhet, de az semmi jóra nem vezet, ha a csemeténk mindig búsnak lát minket. Nevessünk, vágjunk vicces fintort, kergessük őket a házban. Bolondozni szabad!
 
3.Gyalogoljunk a vezetés helyett. Rövidebb távokra nyugodtan menjünk gyalog, rengeteg érdekes látnivalóval találkozhatunk közben, s játékosak is lehetünk: átugorhatjuk a járda repedéseit.
 
4.Táncoljunk! Amikor nap végére elfáradunk a végtelennek tűnő elvárások után, kapcsoljunk be egy kis zenét és rázzuk le magunkról a napot. Ha elengedjük magunkat, nehéz nem mosolyogni!
 
5.Készítsünk biztonsági másolatot fényképeinkről és videóinkról. Nem szeretnénk elveszíteni a pótolhatatlan digitális emlékeket, igaz? Fektessünk be egy tartalék merevlemezbe vagy egy felhőszolgáltatásba, vagy nyomtassuk ki emlékeinket papír formában!
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.