2021. 03. 23. - 11:30

Miért jobbak a vegán termékek várandósság alatt?

Miért jobbak a vegán termékek várandósság alatt?

Nemcsak egészségesek - tartozunk magunknak és babáink jövőjének azzal, hogy megőrizzük a bolygót, mely már most is veszélyben van.

Egy nőnek már a gyermektervezés időszakában érdemes odafigyelnie arra, milyen kozmetikumokat, termékeket használ a bőrén. Ha pedig a baba már ott van a pocakban, különösen lényeges a természetes dolgokra szavazni.
 
Mivel bőrünk egyben a legnagyobb szervünknek is számít, elnyel mindent, amit rákenünk – vagyis, azokat az anyagokat is, amelyek nem túl egészségesek.
 
A vegán krémekkel, kozmetikumokkal jobban járhat a kismama
A vegán krémekkel, kozmetikumokkal jobban járhat a kismama
 
Érdemes azonban hangsúlyt fektetni arra is, hogy a vegán termékeket válasszuk. Hogy miért? Egyszerűen csak tartozunk magunknak és születendő babánknak annyival, hogy megőrizzük a Földet, amelyen ő is élni fog és amely már régóta veszélyben forog.
 
Még a természetes termékek is gyakran tartalmaznak olyan összetevőket, mint például a méhviasz - hidratáló szerként.
 
A méheket sajnos egyre jobban fenyegeti a kihalás veszélye – védelmük érdekében mindent meg kell tennünk.
 
Tehát, ha van jobb és környezetkímélőbb megoldás, más alternatíva ezekre a termékekre, inkább használjuk azt.
 
Jó példa az is, hogy néhány jól ismert mellbimbókrém lanolint tartalmaz – ez az anyag a juhok bőrváladékából származik. Nem szívesen tennénk a saját szánkba, logikus tehát, hogy a gyermekünkkel sem tennénk ilyet.
 
A vegán termékek készítésénél kerülik az efféle anyagok alkalmazását, jó ötlet tehát ezekből beszerezni a kozmetikumokat, amelyekre szükségünk van.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.