2021. 06. 15. - 10:25

Minden nap legyen egy kis szabad program!

Minden nap legyen egy kis szabad program!

Az újdonsült anyukáknak meglehetősen nehéz megoldaniuk, hogy kicsit elszabaduljanak a baba mellől. Magunkkal lehet vinni azonban egy kora délutáni sétára vagy akár bevásárolni is – sőt ajánlott.

Amikor túl vagyunk az első néhány, nehezebb héten és kezdünk belerázódni új mindennapjainkba, fontos, hogy teremtsünk magunknak egy kis „kiszabaduló” időt.
 
Minden friss szülőnek szüksége van arra, hogy kicsit kifújja magát, mást csináljon, mint a négy fal között.
 
Ez az időszak fontos naponta, amit akár várhatunk is a nap folyamán.
 
Naponta járjunk egyet a babával ugyanabban az időszakban - babának és mamának is jót tesz
Naponta járjunk egyet a babával ugyanabban az időszakban - babának és mamának is jót tesz
 
Nagyjából délután 2 óra körülre időzítsük – attól függően, mit eszik a baba, mert érdemes rögtön utána elindulni. Menjünk ki a szabadba és csináljunk bármit: sétáljunk el a boltba, intézzünk el valamilyen ügyet, járjunk egyet a háztömb környékén, vezessünk, látogassunk el a családhoz.
 
Erre az időszakra egyszerűen szükség van, azért is, hogy segítsen az embernek „józannak” maradni. A teljes napi munkából, hajtásból ugyanis nem egyszerű folyamat átkerülni az állandó otthonlétbe.
 
Ez nemcsak az anyának segít – sok édesanya, aki hasonló gyakorlatot követ, esküszik rá: a baba jobban is alszik éjszaka, ha minden nap járnak egyet.
 
Érdemes kipróbálni!
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.