2018. 12. 16. - 17:55

Mit vegyünk az újszülöttnek?

Mit vegyünk az újszülöttnek?
Nem tudod mit vigyél az újdonsült szülőknek babalátogatáskor? A legjobb, ha a szülőtől kérsz segítséget és valamilyen hasznos holmit választasz a pici számára.

 

Nem könnyű egy újszülöttnek vásárolni, ám sokat jelenthet, ha olyan dolgot veszel, amivel segítesz is egyben vagy akár te magad vagy az ajándék. A szülést követően ugyanis nem sok mindenről szól egy édesanya élete, így biztosan örül a barátoknak. Akár segíteni is lehet neki olyan dolgokban, mint a mosogatás, a pakolás vagy a porszívózás. 
 
A másik dolog, aminek örülnek az a pelenka, hiszen erre mindig szükség van. Egy baba ugyanis naponta körülbelül 8-10 darab pelust is elhasznál, így ezzel aztán biztosan nem lősz mellé. 
 
A ruhaneműknek is örülnek a szülők
A ruhaneműknek is örülnek a szülők
 
Babalátogatáskor szívesen fogadják a szülők a rugdalózót, a kis ruhákat. Ezek is olyan dolgok, amik mindig kellenek. Érdemes még valami finomsággal beállítani az anyukához, aki biztosan örülni fog neki.
 
Hidd el, hálás lesz, hogy rá is gondoltál. Nem igazán érdemes ajándékba adni viszont játékokat és különféle plüssöket. Ezekre ugyanis jóval később lesz szüksége a babának. 
 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.