2019. 04. 14. - 17:40

Nem mindegy, hol alszik a baba

Nem mindegy, hol alszik a baba
Megoszlik annak a kérdése, hogy hol aludjon a csecsemő. Egyesek szerint külön szobában, saját kiságyban, még mások úgy vélik, hogy a szülő mellett a helye a babának. 
Nem egyszerű kérdés, hogy hol aludjon a baba. Főként a biztonság az elsődleges dolog, amely aggodalomra adhat okot. A szakemberek úgy vélik, hogy a legjobb, ha a szülő a baba közelében marad, de fontos, hogy ne egy ágyban aludjanak. Mindenkinek a saját ágyában van a helye. 
 
babagy2
Nem mindegy, hol alszik a baba

A csecsemő sokkal nagyobb biztonságban van a kiságyában, főként akkor, ha légzésfigyelő is van felszerelve. A tudósok továbbá azt javasolják, hogy a nő a férjével aludjon lehetőleg, hiszen ilyenkor háttérbe szorulhat a házasélet, amely veszélyezteti a kapcsolatot.

A tudósok a kezdő szülők részére azt tanácsolják, hogy tartsanak be bizonyos szempontokat. Ilyen egyebek mellett, hogy a rácsok közé ne szoruljon be a pici feje vagy a matrac ne legyen sem túl vékony, sem túl vastag és illeszkedjen az ágyhoz. 
  
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.