2018. 07. 29. - 18:36

Szenvedést okozhat a derékfájás állapotosan

Szenvedést okozhat a derékfájás állapotosan
Bizony az áldott állapot olykor kellemetlen tüneteket is okozhat, ilyen például a derékfájás is, amelytől sok nő szenved. Vajon mit lehet tenni ellene?
A reggeli órákban fellépő hányinger, a bokák vizesedése, bizony nem igazán jó érzés a kilenc hónap alatt, de ugyanúgy a derékfájás is sok kellemetlenséget okozhat. Természetesen a fájdalmak eltörpülnek sok esetben, hiszen egy emberi élet, egy kis csoda növekszik a pocakban. A gerinc és a derék tekintetében viszont igencsak megterhelő, hiszen rengeteg változás megy végbe. 
 
terhes2_1
Szenvedést okozhat a derékfájás állapotosan
 
A jó hír azonban, hogy ezeket a tüneteket lehet csökkenteni. Érdemes olykor ellátogatni gyógymasszőrhöz, aki segít a fájdalmak enyhítésében, de szintén fontos a helyes testtartás. A szakemberek azt javasolják, hogy a kismama ne álljon egy helyben túl sokáig, de a ülni sem jó hosszú órákon keresztül. Ezen túlmenően inkább alacsony talpú cipőt kell választani és kiemelten fontos a rendszeres testmozgás is. 

Amennyiben a fájdalmak nem csökkenek, akkor érdemes felkeresni az orvost. 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.