2021. 06. 29. - 11:30

Top 3 hasznos tipp a babás háztartásba

Top 3 hasznos tipp a babás háztartásba

Apró gyermekkel jóval nehezebb a háztartást úgy fenntartani, mint eddig. Ezért célszerű néhány okos tippet alkalmazva elejébe menni a dolgoknak.

Az újdonsült anyukák gyakran megijednek, amikor rádöbbennek: kevés idejük marad a háztartásra a baba ellátása mellett.
 
Ahhoz, hogy megkönnyítsük a dolgunkat, érdemes bevetni néhány hasznos trükköt. Ha ezekhez ragaszkodunk, egyszerűbben zajlanak majd a folyamatok. Lássuk példaként az alábbiakat.
 
1.Tartsuk a konyhapulton a háztartásba szükséges dolgok listáját! Érdemes gyűjteni, amíg lehet, majd egyszerre megrendelni online a fontos tételeket.
 
Megfelelő trükkökkel a háztartás dolgait is egyszerűbben intézhetjük
Megfelelő trükkökkel a háztartás dolgait is egyszerűbben intézhetjük
 
Nem túl kellemes ugyanis egy darab szappan-utántöltőért vagy mosószerért lerohanni a boltba a gyermekkel, ezért jól járunk, ha a lista mindig a szemünk előtt van és egyszerre intézzük a vásárlást – lehet, hogy még a kedvezmény is nagyobb lesz.
 
2.Amikor van egy kis időnk, készítsünk elő pár dolgot a főzéshez. Szeleteljük például fel a zöldséget, készítsük ki dobozokba a hozzávalókat. Lesznek ugyanis napok, amikor túl kimerültek leszünk a főzés előkészületeihez és nagy segítséget jelent, ha megvannak az összetevők.
 
3.Biztosítsuk a könnyű hozzáférhetőséget: egy függő cipőtartó jó szolgálatot tehet a kisgyermek szekrényében is!
 
Vegyünk többet és ezekből válogassunk: kerüljenek bele e törlőkendők, a büfiztető pelenkák, a gyakran használt ruhák – a könnyű elérhetőség érdekében nagyszerű megoldás. Sokkal jobb, mint fiókokban, dobozokban keresgélni a kendőket.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.