2023. 12. 04. - 09:26

A digitalizációt növelné a KIFÜ

A digitalizációt növelné a KIFÜ

A jövő szempontjából is fontos projektet zárt le Magyarországon a Neumann János Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ). 

A digitalizáció, a folyamatos innováció és a mesterséges intelligencia berobbanásának korszakában vagyunk, a magyar vállalkozásokra háruló feladatok és lehetőségek pedig jelentős változásokon mennek keresztül, szinte napról-napra. 
 
A kormányzati szerveknek óriási szerepük van az ilyen időszakokban, hogy segítsék az új technológiák bevezetését. Támogatásokra és ösztönzésekre van szükség, hogy a cégek bevezessék és hatékonyan elkezdjék alkalmazni a mesterséges intelligenciát, valamint a robotikát a mindennapi munkafolyamatok versenyképesebbé tételében. 
 
A mesterséges intelligencia és a nagyfokú digitalizáció bevezetése lehetővé teszi a hazai vállalatok számára, hogy jóval erősebbek legyenek a belföldi és külföldi piacon. Az automatizált folyamatok, valamint a meglévő adatok elemzése révén a mesterséges intelligencia elképesztően hatékonnyá tudja tenni az olyan feladatokat, amely eddig nehézséget okozott a cégeknek. 
 
kifu_Torzs
Támogatja a kormány a mesterséges intelligencia bevezetését 
 
Ez nem csak időt, de rengeteg pénzt is meg tud spórolni a cégeknek, továbbá csökkenti az emberi erőforrásokra háruló monoton, ismétlődő feladatokat, akik így nagyobb hozzáadott értékű munkát tudnak végezni az aktuális munkahelyükön.
 
Magyarországon most éppen a Neumann János Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) együttműködése segített a hazai cégeknek abban, hogy üzleti megoldásaikba elkezdjék bevezetni a csúcstechnológiát és a mesterséges intelligencia vezérelt praktikákat.
 
Forrás: MTI, KIFÜ
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.