2023. 10. 18. - 09:59

A jövő egyik autóipari gyártója jelent meg hazánkban

A jövő egyik autóipari gyártója jelent meg hazánkban

A kínai BYD októbertől már Magyarországon is értékesíti a legújabb elektromos személyautókat. 

Az már tisztán látszik, hogy az elektromos autók forradalma nem csupán egy átmeneti trend volt a világban. A hagyományos belső égésű motorok mellett egyre többen döntenek az elektromos kocsik mellett és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem véletlenül. 
 
Az elektromos autók kiemelkedően környezetbarát járművek, amelyek globálisan hozzájárulnak a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez. Ezek a példányok már a legújabb és legmodernebb technológiai fejlesztésekkel vannak felszerelve. Ez részben magában foglalja az önvezető funkciókat, a nagy felbontású kijelzőket, valamint a fejlett utastéri rendszerket is. 
 
byd_torzs
Új gyártó jelent meg Magyarországon
 
A kínai BYD autógyártó október közepén jelentette be, hogy már Magyarországon is elkezdik értékesíteni a legmodernebb elektromos járműveket. Ez már önmagában is óriási előny hazánknak, arról nem is beszélve, hogy a kelet-közép-európai régióban csak Magyarországon lesznek elérhetőek egy ideig ezek a csúcstechnológiás típusok. 
 
Jelenleg 2 fővárosi autókereskedésben kaphatóak a legújabb BYD modellek, azonban a beruházás keretein belül a gyártó 2025 végéig legalább további 18 kereskedésben szeretné majd viszontlátni a legújabb modelleket. A BYD közleménye alapján autóik versenyképes áron kaphatóak, így megváltoztathatják a magyar elektromos autópiacot.
 
Forrás: MTI, BYD
CS.SZ. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.