2023. 10. 24. - 11:35

A jövőről szerveznek konferenciát a fővárosban

A jövőről szerveznek konferenciát a fővárosban

Közösen szervez egy rendhagyó eseményt a HUN-REN SZTAKI, illetve a Neumann Társaság Magyarországon.

November közepén egy olyan rendhagyó konferenciát szervez két intézet Magyarországon, ahol a jövőről, azon belül is a jövő-technológiáról esik majd szó. A rendezvényt Budapesten tartják meg a Neumann János-emlékév keretein belül.
 
Az eseményt a HUN-REN Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (HUN-REN SZTAKI), illetve a Neumann Társaság szervezi meg, méghozzá a Neumann után, szabadon címmel. 
 
Újabb jövő-technológiai esemény Magyarországon 
Újabb jövő-technológiai esemény Magyarországon 
 
A rendezvényen olyan kerekasztalbeszélgetések és előadások lesznek, ahol abszolút a középpontban lesz a jövő-technológia, az innováció és minden, amely a jövőorientált gondolkodásmódot támogatja. 
 
Szintén szó lesz a mesterséges intelligenciáról és arról, hogy alkalmazásával és a 3D-s innovációkkal miként mérhető fel rekord rövid idő alatt egy olyan nagyváros faállománya, mint amely Budapest. 
 
A prezentációk során a résztvevők azt is megismerhetik, hogy a Magyar Kutatási Hálózat milyen megoldásokat használ és milyen eredményekkel. A konferenciát november 15-én rendezik, a részvétel pedig ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.