2024. 01. 31. - 14:04

A mesterséges intelligenciáról kutatott a Deloitte

A mesterséges intelligenciáról kutatott a Deloitte

Kiadta a Deloitte az első 2024-es Digital Consumer Trends elemzését Magyarországon.

A digitalizáció és technológia rohamos fejlődése révén a mesterséges intelligencia és a metaverzum kifejezetten fontos szerepet játszanak az életünkben. A mesterséges intelligencia olyan rendszerek alkalmazását jelenti, amelyek képesek önállóan tanulni és intelligens döntéseket hozni.
 
Ez a fajta csúcstechnológia számos területen segíti az embereket. Segít minket az egészségügyben, a gazdaságban, az oktatásban és a környezetvédelemben is. A mesterséges intelligencia alapú technológiák növelik a hatékonyságot, valamint optimalizálják a folyamatokat és elősegítik az innovációt.
 
deloitte_torzs
A csúcstechnológia ismeretéről kutatott a Deloitte
 
A mesterséges intelligencia mellett a metaverzum olyan kibővített valóságot jelent, ahol a digitális és a valódi világ egyesül. Ez a fejlesztés lehetőséget teremt az embereknek arra, hogy interaktívan részt vegyenek a virtuális környezetekben. Az üzleti, oktatási és szórakoztató területeken egyaránt forradalmasítja a kapcsolatteremtést és a tartalomfogyasztást a metaverzum, így a koncepciója hozzájárul az új, dinamikus digitális gazdaság kialakulásához.
 
Magyarországon most éppen a Deloitte készítette el legújabb Digital Consumer Trends kutatását, amelyből kiderült, hogy már egyre többen ismerik és tudják mi az, hogy metaverzum vagy mesterséges intelligencia. Ez a hír jó jel a magyar gazdaság számára, hiszen a lakosokat egyre inkább foglalkoztatja a csúcstechnológia.
 
Forrás: MTI, Deloitte
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.