2023. 10. 02. - 12:09

Átadták az első okoskapszulát a magyar fővárosban

Átadták az első okoskapszulát a magyar fővárosban

Rendhagyó beruházás fejeződött be az Állatorvosi Egyetemen, mivel átadták a legújabb digitalizációs fejlesztést. 

A digitális kioszkok Magyarországon is elkezdték forradalmasítani és megújítani a pénzügyi szektorokban az adminisztrációt, valamint az ügyintézést. Az ilyesfajta modernizációs beruházások lehetőséget adnak arra, hogy az ügyfelek önállóan és gyorsan eltudjanak intézni egy-egy hivatalos teendőt. 
 
Ezek az okos kioszkok segítenek az ügyfeleknek abban, hogy akár már olyan hivatalos teendőket is elintézzenek a digitális fejlesztés eredményeképp, mint a hitelfelvétel, a számlanyitás vagy éppen a számla befizetés. Mindezek mellett ezek a kioszkok nagyon kényelmes és rugalmas hozzáférhetőséget adnak, illetve számos helyszínre telepíthetőek. 
 
mhb_torzs
Új időszak kezdődhet a bankok életében
 
Budapesten is megnyitották az első ilyen digitális banki kapszulát, méghozzá az Állatorvosi Egyetem egyik épületénél. A kapszulát az MHB Bank üzemelteti és fő előnye az, hogy már személyes banki dolgozó jelenléte nélkül is el lehet intézni rengeteg banki teendőt, mindezt kényelmesen és rendkívül biztonságosan. 
 
A bank egyébként a FaceKommal hozta létre közösen az ultramodern helyiséget. A kapszula és a kioszk akadálymentesen is megközelíthető, így szinte tényleg bárki-bármikor igénybeveheti. Az MHB Bank hivatalos közleménye alapján először főleg a felsőoktatási intézmények körül építik fel az okoskapszulákat, hogy erősítsék a fiatalok pénzügyi tudását és tudatosságát. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.