2024. 02. 20. - 09:28

Automatizációs fejlesztés a Nestlé gyárában

Automatizációs fejlesztés a Nestlé gyárában

A Nestlé Hungária több mint 50 milliárd forintos innovációt indít Magyarországon.

Az automata gyártósorok lehetővé teszik a folyamatok gyorsítását és optimalizálását, minimalizálva ezzel is az emberi beavatkozás szükségességét, valamint a hiba előfordulását. Az ilyesfajta beruházások eredményeképp a termelési ciklusidő lerövidül és a vállalat képes gyorsabban és hatékonyabban reagálni a piaci kihívásokra.
 
Az automatizált rendszerek jelentősen képesek csökkentik az üzemeltetési költségeket hosszabb távon. A gépek és a robotok állandó teljesítményt tudnak nyújtani, minimalizálva a hibalehetőségeket és javítva a termelési minőséget. Ennek okán csökkennek az állásidők és az esetleges termelési hibák költségei, így végső során a vállalat profitabilitását is növeli egy ilyen innováció.
 
nestle_torzs
Tovább automatizál Bükön a Nestlé
 
Magyarországon most éppen a Nestlé Hungária jelentette be, hogy mintegy 55 milliárd forintos fejlesztést kezdeményeznek a büki gyáregységben. A gyárban Purina állateledeleket készít a Nestlé és a csúcstechnológiás innováció következtében több mint 130 új munkahely jöhet létre.
 
A svájci anyavállalat közleménye alapján egy teljesen új üzem épül fel Bükön, továbbá bővítik az automata gyártósorok számát is, hogy nagymértékben tudják növelni az előállítási számokat. A beruházás várhatóan még idén befejeződik, így a jövő évtől már éves szinten akár félmillió tonna állateledelt tudnak itt előállítani.
 
Forrás: Nestlé
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.