2024. 03. 25. - 12:34

Automatizációs fejlesztések Baján

Automatizációs fejlesztések Baján

Közel 700 millió forintból hajtott végre automatizációt segítő fejlesztéseket egy bajai vállalkozás. 

A technológia fejlődése olyan irányba tereli Magyarországot, amelyek nemcsak az üzleti szférát, hanem az egész társadalmat is átformálja. Az automata üzemanyagtöltő-állomások és az elektromosautó-töltők telepítése kiemelkedő példája ennek a pozitív változásnak, melynek előnyei egyaránt érintik a vállalatokat és az ország lakosait is.
 
A vállalatok számára az automata üzemanyagtöltő-állomások és az elektromosautó-töltők elhelyezése számos stratégiai előnnyel jár. Először is, ezek az állomások lehetővé teszik a hatékonyabb, valamint gyorsabb üzemanyag- és elektromosautó-töltési folyamatokat, amelyek növelik a vállalatoknál az ügyfél elégedettségét. Ezeken kívül az ilyen típusú innovatív szolgáltatások növelik a vállalatok versenyképességét is a piacon.
 
baja_inno_Torzs
Folyamatosak az automatizációs fejlesztések vidéken is 
 
Ezek az infrastrukturális beruházások nemcsak a fenntarthatóság és a gazdasági fejlődés terén játszanak kulcsfontosságú szerepet Magyarország számára, hanem hozzájárulnak a társadalmi jólét növeléséhez és a globális kihívásokkal való hatékonyabb megbírkózással is. 
 
Magyarországon most éppen a bajai székhelyű Bácska-Logistik Kft. hozott létre egy elektromosautó-töltőt, illetve egy automata üzemanyagtöltő-állomást. A cégcsoport ásványi alapanyagokat gyárt, az innovációkat pedig több mint 650 millió forintból hajtották végre hazánkban.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.