2024. 02. 14. - 09:26

Az oktatás jövőjéről tart előadásokat az MCC

Az oktatás jövőjéről tart előadásokat az MCC

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) a mesterséges intelligencia előnyeiről tart előadásokat Magyarországon.

Globálisan és Magyarországon is óriási átalakulásban van az oktatási szektor az innovációk, valamint a technológiai fejlődések eredményeként. Az utóbbi években az egyik legjelentősebb változást a mesterséges intelligencia bevezetése jelentette a tanulási folyamatokba.
 
Az mesterséges intelligencia megjelenése új lehetőségeket teremt a tanulásban és tanításban, valamint számos előnnyel jár mind a diákok, mind pedig az oktatók számára. A mesterséges intelligencia használata lehetővé teszi az oktatók számára, hogy hatékonyabban kezeljék az órák tervezését és vezetését, mivel automatikus folyamatokat alakíthatnak ki, méghozzá rendkívül egyszerűen. 
 
ai_mcc_torzs
Az oktatás és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról tartanak előadást Magyarországon
 
A legmodernebb technológiák által támogatott oktatási módszerek tökéletesen felkészítik a diákokat a jövő kihívásaira. Az mesterséges intelligencia megértése és használata olyan készségeket fejleszt, mint a problémamegoldás, a kritikus gondolkodás és az alkalmazkodóképesség, amelyek létfontosságúak lesznek ahhoz, hogy az adott diák a jövő munkaerőpiacán is helyt álljon.
 
Magyarországon február végén a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tart egy olyan előadás sorozatot, ahol az oktatásügy jövőjét tárgyalják. A Mathias Corvinus Collegium (MCC) szakértői kiemelt fontosságot tulajdonítanak majd a mesterséges intelligencia alapú rendszereknek is, amelyek valóban a jövő oktatását formálják hazánkban.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.