2023. 11. 01. - 11:00

Bővült Szegeden a Zoll-Platz Kft.

Bővült Szegeden a Zoll-Platz Kft.

Milliárdos beruházást hajtott végre sikeresen a Zoll-Platz Kft. Szeged határában.

Közel 1,5 milliárd forintos fejlesztés által egy vadonatúj raktárat adott át Szeged határában az a Zoll-Platz Kft., amely Magyarországon logisztikai és vámügynöki szolgáltatásokat nyújt a cégeknek. 
 
A mai világban a raktárközpont építések hangsúlyos szerepet játszanak Magyarország gazdasági fejlődésében és versenyképességének növelésében, mivel rohamos ütemben terjed az e-kereskedelem és egyre több cégnek van szüksége nagy raktárkészletre. 
 
Mindezek mellett a raktárközpontok építésével jelentős munkahelyet lehet teremteni a régióban, nem csak a raktár átadását követően és a működési fázisban, hanem az építkezés során is, amely már a kezdetekkor ideiglenesen gazdasági fellendülést hoz a térségben. 
 
szeged_torzs
Az igények megkövetelik a logisztikai fejlesztéseket
 
A Zoll-Platz Kft. egy olyan területen tudta sikeresen végrehajtani ezt az innovációt, amely közel található az M5-ös, illetve a M43-as autópályához is, mindezek mellett pedig a raktár mellett halad el a Szeged-Hódmezővásárhely iparvágány is, így szállítás szempontjából aligha találhattak volna jobb helyet. 
 
A vállalat csupa-csupa modern megoldást alkalmazott az építkezéskor és a raktározási terület mellett irodahelyiségeket is kialakítottak, sőt a parkolókban már elektromos töltőállomások is telepítésre kerültek.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.