2023. 11. 02. - 09:00

Csúcstechnológiás eszközöket szerzett be a hévízi kórház

Csúcstechnológiás eszközöket szerzett be a hévízi kórház

Modernizáláson esett át a Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő járóbeteg-szakellátása. 

Több 100 millió forintos beruházás történt a Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő épületeiben, mivel csúcstechnológiás orvostechnikai berendezések érkeztek az intézménybe, továbbá egyes épületrészek is megújultak.
 
Az egészségügyi szolgáltatások az egyik legfontosabb tényezőként szolgálnak a társadalom jólétének biztosításában, ebben pedig kiemelt szerepet játszanak a járóbeteg szakellátások is, amelynek fejlesztése kulcsfontosságú. 
 
A Hévízen történő járóbeteg szakellátás fejlesztéséhez hasonló programok növelik az egészségügyi ellátás elérhetőségét, mivel az emberek könnyebben hozzáférhetnek a modern orvosi ellátáshoz és a precíz diagnosztikai eljárásokhoz. 
 
heviz_torzs
Újabb egészségügyi fejlesztés Magyarországon
 
A jövő-technológiai fejlesztések ezen a területen hozzájárulhatnak ahhoz is, hogy a betegségek már a korai ellenőrzések alatt felismerésre kerüljenek, így a betegek jobb eséllyel gyógyulhatnak meg, ráadásul gyorsabban.
 
A projekt keretein belül Hévízen számos osztályon megújultak az ultrahang diagnosztikához és a röntgen vizsgálatokhoz kapcsolódó berendezések, továbbá olyan infrastruktúrális innovációk történtek, amelyek eredményeképp új beavatkozásokra is lehetőség nyílik a kórházban.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.