2024. 01. 10. - 10:53

Csúcstechnológiát alkalmazó magyar cég terjeszkedik

Csúcstechnológiát alkalmazó magyar cég terjeszkedik

A magyar tulajdonú KRAUSZ high-tech stone Kft. egyre több iparágat és országot szolgálna ki a jövőben. 

Magyarországon az ipari szektor is elkezdett dinamikusan változni és átalakulni az egyre több technológia fejlesztés következtében. A betonelemgyártó vállalatoknak is egyre nagyobb szükségük van arra, hogy lépést tartsanak a fejlődéssel és aktívan részt vegyenek a folyamatos technológiai innovációban.
 
A modernizációk bevezetése lehetővé teszi a  betonelemgyártás folyamatának javítását, miközben képes maximalizálni a termelékenységet és minimalizálni a selejt gyártmányokat. 
 
betonelem_torzs
Csúcstechnológiával gyárt a cég
 
Az automatizált gyártósorok, a fejlett robottechnológia, valamint a mesterséges intelligencia bevetése mind-mind olyan megoldások, amelyek gyorsan növelhetik az eredményeket, mindemellett pedig csökkenthetik a hibalehetőségek. 
 
Magyarországon most éppen a KRAUSZ high-tech stone Kft. betonelemeket gyártó cég hajtott végre több beruházást is, amelynek eredményeképp több iparágat és több országot is meghódítanának hazánk mellett.
 
A cégcsoport már évek óta saját fejlesztésű hibrid technológiával működik, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló anyagokat képesek gyártani, ez pedig óriási versenyelőny a piacon.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.