2023. 10. 26. - 10:25

Digitális kijelző, szállodai szoftver - Innovatív ötletek kaptak elismerést

Digitális kijelző, szállodai szoftver - Innovatív ötletek kaptak elismerést

Kihirdette a három legjobb Termék Innovációs Díjra esélyes pályázat nyerteseit a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ). Számos intelligens megoldás kapott elismerést.

Megvan, kik esélyesek a Termék Innovációs Díjra a szakmai zsűri döntése értelmében: nevüket a közelmúltban hirdette ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ).
 
A szövetség 2023 júniusában adta hírül a lehetőséget, hogy pályázni lehet ötletekkel, termékekkel, amelyeket kimondottan a vendéglátóegységek és szállodák tudnak hasznosítani. Innovatívnak, fenntarthatónak kell lenniük, emellett fontos, hogy hozzájáruljanak a vendégélmény fokozásához, legyenek profitábilisak és segítsenek csökkenteni az élő munka igénybevételét – írta a turizmusonline.hu.
 
Innovatív ötletek kaptak elismerést a vendéglátóiparban
Innovatív ötletek kaptak elismerést a vendéglátóiparban
 
A döntés értelmében az alábbi innovációk kerültek a döntőbe:
 
-CleverIT-Services Kft. – CleverEV, intelligens elektromos autó töltésmenedzsment rendszer
 
-Hotel Interactive Kft. – Philips Tableaux digitális kijelző, áramfogyasztás nélküli „e-tinta” technológiával
 
-Media Rooster Kft. – Rooster Cloud, felhő alapú szállodai szoftver, teljeskörű szállodai és éttermi megoldásokkal.
 
A döntősök november 15-én mutathatják majd be terméküket, ötletüket az MSZÉSZ LVIII. Közgyűlésén, ahol eldől, melyikük nyeri el idén az Év Technológiai Újítása – Termék Innovációs Díjat – tudatta a turizmusonline.hu.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.