2023. 10. 04. - 13:35

Digitalizálódik a tömegközlekedés

Digitalizálódik a tömegközlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyre több digitális fejlesztést indít. 

A digitalizáció és a modern applikációk használata számos előnnyel jár a tömegközlekedés területén is. Az ilyesfajta beruházások és technológiák lehetővé teszik az utazók számára, hogy rendkívül kényelmesen és gyorsan tudjanak jegyeket vagy bérleteket vásárolni, ehhez pedig csupán okostelefonra van szükség. 
 
Mostantól már a budapesti agglomeráció is igénybe veheti a vásárlások során a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) applikációját. A BKK szeptember 28-án vezette be legújabb fejlesztését, melynek eredményeként már a BudapestGO alkalmazásban is lehet menet jegyeket és bérleteket vásárolni Budapest környékére. 
 
bkk_torzs
Digitális innovációk a BKK-nál
 
A BKK számára fontos, hogy folyamatosan haladjanak a digitalizációval és újabbnál-újabb kényelmi szolgáltatásokat biztosítsanak az ügyfelek számára. Már régebb óta szerették volna a digitális technológiával támogatni az agglomerációból ingázókat, ez pedig most meg is történt. 
 
Külön előnye a legújabb innovációnak, hogy az applikációban ezentúl valós időben megjelennek majd a Volánbusz, a MÁV-HÉV és a MÁV-Start járatai is. A modernizáció egyébként érinti Törökbálint, Solymár, Pécel, Szigetszentmiklós, Gyál, Diósd, Nagykovácsi, Budaörs és Budakeszi lakosait is. 
 
Az online vásárolt digitális bérleteket csupán akkor kell felmutatni az utasoknak, ha ellenőrzést hajtanak végre a járatok munkatársai.
 
Forrás: BKK
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.